Reklame



Nacistički vođa spavao odvojeno od Eve Braun, a primio je više od 50.000 injekcija estrogena, otkriveno u beleškama o razgovorima vojske SAD s nemačkim lekarima posle rata

hitler
Beleška u kojoj piše da je Hitler bio homoseksualac

VAŠINGTON - Potvrđeno.
Adolf Hitler, surovi nacistički vođa, odgovoran za smrt više od šest miliona ljudi, bio je homoseksualac i uzimao je ženske hormone, piše Vašington egzeminer. To nije prvi put da se u javnosti pojavljuju tvrdnje da je Hitler bio gej, ali ovoga puta američki list je to potkrepio beleškama o intervjuima vojske SAD s nacističkim doktorima posle Drugog svetskog rata.


Lekar Herman Merl, inače rođen u Beču, koji je radio kao istražitelj za američku vojsku, napisao je u žurbi nakon intervjua s Hitlerovim ličnim doktorima „homoseksualac“, u polje u kojem se upisuje seksualna orijentacija. Uz to je dodao „Eva Braun - posebna spavaća soba“, pre nego što je napisao „ženski hormoni, više od 50.000 injekcija“. U dokumentu između ostalog piše: „Prepričan mi je njegov seksualni život i snošaj sa Evom Braun“.

Merlove beleške govore i da je Hitler bio histeričan i da je bio megaloman, kao i da je patio od niza bolesti, među kojima je i nadutost stomaka, pa je pio lekove kako bi se oslobodio gasova. Takođe, sugeriše se i da je bolovao od Parkinsonove bolesti.


0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.