Reklame


Ambasador SAD kaže da predsednik Republike Srpske govori jednu stvar na sastancima, a onda dva dana kasnije kaže nešto sasvim drugačije

Patrik Mun, Milorad Dodik
BANJALUKA - Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini Patrik S. Munpotvrdio je da se danas tokom posete Banjaluci neće sastati sa predsedinkom Republike Srpske Miloradom Dodikomjer su ti sastanci, kako je rekao, postali frustrirajući.

"Imali smo puno sastanka sa predsednikom Dodikom u prošlosti. Iskreno govoreći malo je frustrirajuće. On vam kaže jednu stvar na sastancima, a dva dana kasnije kaže nešto sasvim drugačije", kazao je Mun.

On kaže da to ne znači da Dodik više nije prihvatljiv sagovornik za Američku amabasadu.

Mun ističe da Američka ambasada ima mnogo interakcije s SNSD, kao i da su zainteresovani da vlast ovde funkcioniše na način da se zadovoljavaju potrebe građana.

"SAD imaju puno aktivnosti širom RS, imamo dobre prijatelje i izgrađene odnose. Nastavićemo da radimo u najboljem interesu svih građana", rekao je američki ambasador.

On je ponovio da Američku ambasadu interesuju konkretne stvari - kako će funkcionisati Vlada RS, koje će aktivnosti preduzimati, kako će rešavati problem.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.