Reklame


"Draga, imam svašta da ti pričam", ovako najčešće počinju telefonski razgovori dve drugarice nakon što je jedna od njih prošlo veče izašla sa novim dečkom. Šta sledi dalje? Sedi, pre nego što počneš da čitaš!
(Guliver/Getty Images/Thinkstock)
Ako misliš da sam ti pričaš drugarima kako si se proveo prošle noći, grdno se varaš. I devojke pričaju, i to o svemu: od toga šta si obukao, preko toga šta piješ i sa kime se družiš, do... pa i do toga kakav si u krevetu, i to sa svim "sočnim" detaljima.

I ne samo što pričaju, već i slušaju šta na sve to ima da im kaže najbolja drugarica, kakva su njena iskustva sa sličnim muškarcima... Nekada pričaju i samo da bi se slatko smejale!

Razmena intimnih informacija nije samo prikupljanje saveta i zajedničko procenjivanje novog dečka, već i mali ritula bliskosti između dve ženske osobe, potvrda njihovog prijateljstva.

Drugarici se najviše priča na početku veze, pokazala su istraživanja. Tada se prepričava sve, čak i kakvo telo ti imaš, sa zadrškom na jednom, veoma bitnom organu. Da, da, njena prijateljica će saznati i koje veličine je tvoj polni organ, ali i koliko uspešno da "upotrebljavaš".

Ali, ne boj se - to nije strašni sud, to je samo razgovor dve drugarice od kojih je jedna zaljubljena u tebe, a druga je u tome podržava. To znači da će tvoje eventualne mane biti umanjene. Mada, nemoj se uspavati na lovorikama - već prilikom vaše prve svađe njena drugarica će je podsetiti na te "male" nedostatke neprimećene u prvim danima kada je bila "slepa" od ljubavi.

Znaj da žene, ipak, prvo pričaju o emocijama, pa tek onda o seksu, naravno ukoliko sa tobom želi ozbiljniju vezu. Osim o svojim emocijama, pretresaće i tvoju ličnost, koliko si duhovit i da li se sa tobom smejala.

Zatim, komentarisaće i koliko si negovan - stomačić dolazi u obzir, ali dlačice u nosu ili ušima, teško, kao ni perut u kosi.

Kao što ćeš ti sa ortakom pričati o njenoj guzi, na primer, i ona će drigarici ispričati kako ti izgledaš i otpozadi i spreda. Taj "skener" je snimio ne samo tvoje telo već i tvoju garderobu, frizuru, obuću, čak i sat na tvom ručnom zglobu.

I znaj da je devojke manje interesuju brendovi, koje nosiš, već boje i krojevi, a najviše koliko je to na tebi čisto i celo. Džabe ti trbušnjaci ako će pre njih videti tvoje prljave patike, isflekanu košulju, pocepane čarape...

Dakle, dobar seks je dobra tema, ali ima još mnogo toga što treba da se ispriča drugarici, kako bi slika o tebi bila kompletna.

(MONDO)

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.