Reklame


Nakon što je saznala da joj je sin izvukao deblji kraj u tuči, majka Lucijana Lukovića, Žaklina Luković, naoružana kuhinjskim nožem upala je u prostorije Urgentnog centra.

Drama u Urgentnom / Amaterski snimak
Drama u Urgentnom / Amaterski snimak

Podgoričani Lucijan Luković (18) i Mirko Šćepanović (19) pretučeni su u grupnoj tuči koja se dogodila ispred noćnog kluba „Mint” u Podgorici, u neposrednoj blizini stadiona pod Goricom, oko 22 časa u subotu uveče.
Prema informacijama “Vijesti” iz podgoričke policije, Luković i Šćepanović su se potukli sa četvoricom mladića, nakon kraćeg verbalnog sukoba u „Mintu”.
Povređeni mladići, koji su zaradili više hematoma po glavi i telu, prevezeni su u Urgentni centar, gde im je ukazana pomoć. Zbog nanošenja povreda Lukoviću i Šćepanoviću, oko 15-ak minuta nakon tuče, privedeni su Nikola Janković (20), Luka Lasica (18), Ivan Kovačević (18) i Boban Radović (19).
Dok je ukazivana pomoć povređenim mladićima, oko 23 sata u Urgentnom centru, 20-ak osoba prisustvovalo je pravoj drami.
Nakon što je saznala da joj je sin izvukao deblji kraj u tuči, majka Lucijana Lukovića, Žaklina Luković, naoružana kuhinjskim nožem upala je u prostorije Urgentnog centra. Policajci koji su u tom trenutku bili u blizini reagovali su i vidno potresenoj i rastrojenoj Žaklini Luković oduzeli nož, tako da niko nije povređen.
Očevici događaja kazali su “Vijestima” da je Žaklina Luković, kada je ugledala pretučenog Lucijana, vikala: “Ubiše mi sina, ubiše mi sina...”.
Osoblje KC Lukovićevoj, koja se više puta našla na podu Urgentnog centra, moralo je da da inekciju za smirenje.
“Iako je jedna od prisutnih sestara dala inekciju potresenoj ženi, ona se nije smirivala. I dalje je na svaki pogled prema sinu, koji je imao zavoje na licu, vikala i pretila osobama koje su ga povredile”, kazao je jedan od očevidaca.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.