Reklame


Britanska pevačica Rita Ora, koja u poslednje vreme puni naslovne strane medija, poreklom je sa Kosova. Ona definitivno nije jedina svetska poznata ličnost koja dolazi sa područja bivše Jugoslavije.

Ove slavne lepotice su poreklom sa Balkana
Retko ko nije čuo za suprugu repera Ajs T-ja Koko, ali malo ljudi zna da je ova starleta poreklom sa područja bivše Jugoslavije.
"Da mešanka sam. Moji baka i deka su iz Jugoslavije', rekla je u jednom od intervjua Koko. Ali nije navela odakle potiče, dok na Vikipediji piše da je poreklom iz Srbije.
Šakirin otac Vilijam Mebarak poreklom je pola Libanac, pola Makedonac, a taj podatak stoji i na stranici www.guardian.co.uk, kao i na službenoj stranici muzeja voštanih figura "Madame Tussauds". 
Zvezda serije "Darma i Greg" Džena Elfman po ocu je poreklom iz Hrvatske, dok njena kolegica Denis Ričards s jedne strane vuče hrvatske i velške korene, a s druge francuske i nemačke.
Zvezda nekad popularne sapunice Otimačica, glumica Gabriela Spanic preko dede vuče korene iz Hrvatske, koju je pre 13 godina i posetila.
Prelepa Milla Jovović, kao što joj i prezime otkriva, ima korene s Balkana. Naime, njen otac Bogdan Jovović bio je doktor u Kijevu, gde je upoznao njenu majku, rusku glumicu Galinu. Oni su emigrirali u Ameriku, gde su radili kao kućni pomoćnici kod režisera Briana De Palme, a njihova ćerka je uspela da ostvari svetsku slavu.
Rita Ora, koja je rođena u Prištini 1990., s roditeljima je otišla u London kad je imala samo godinu dana. Pevačica je prošle godine na Kosovu snimila i spot za svoju pesmu "Shine Ya Light".

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.