Reklame


Nadam se da će monstrumi biti najstrože kažnjeni, rekao Saša M., čiju su ćerku M. M. (14) seksualno zlostavljala četvorica komšija

otac Saša M. ćerka M. M., silovana, silovanje, komšije, školsko dvorište, Petrov
Otac nije bio raspoložen za duži razgovor

PETROVAC - Neverica!
Ćerka mi je dobro i polako se oporavlja od svega kroz šta je prošla. To je jedino važno...
Ovo je za Kurir juče rekao Saša M., otac M. M. (14), koja je silovana u školskom dvorištu nedaleko od Petrovca na Mlavi. Pre nego što je njegova supruga prekinula razgovor s novinarima Kurira, Saša je rekao da se nada da će monstrumi koji su mu silovali ćerku biti najstrože kažnjeni.


- Izvinite, ali moja žena je u šoku zbog svega što se dogodilo. Ne želimo više ništa da pričamo - rekao je Saša, a zatim se s porodicom zaključao u porodičnoj kući.
Sašine komšije kažu da im je teško da poveruju u ono što se dogodilo, pošto četvorica osumnjičenih, među kojima su trojica maloletnika, nikada ranije nisu napravili ni najmanji incident!

- Oni su sportisti. Bave se fudbalom i idu u teretanu. Šta se dogodilo s njima, šta im je to puklo u glavi pa su uradili to što su uradili, stvarno ne znam. Jedino mi pada na pamet da su im hormoni udarili u glavu! Ali to nije razlog za silovanje, svi smo mi bili mladi - rekao je jedan od prodavaca u obližnjoj radnji.

Dvorište škole u kojem je silovana devojčicaDvorište škole u kojem je silovana devojčica
Agonija trajala mesecima

Požarevačka policija je, podsetimo, privela Milorad S. (18) zbog sumnje da je silovao i pretukao M. M., a saslušana su i trojica maloletnika koji se sumnjiče da su primorali devojčicu da ih oralno zadovolji. Milorad je osumnjičen da je u avgustu 2012. naterao devojčicu da ga oralno zadovolji, da bi je u novembru silovao. U međuvremenu je nagovorio trojicu maloletnika da nateraju M. M. na oralni seks. Slučaj je otkriven nakon što je Milorad u januaru ove godine pretukao M. M
.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.