Reklame


Manekenka Katarina Rebrača (38) nije danas želela da komentariše izjavu premijera Ivice Dačića da mu se svojevremeno obraćala za pomoć i dolazila u njegov kabinet.

- Ne bih to da komentarišem, izjavila je za alo.rs Rebrača, kojoj je juče u Višem sudu u Beogradu nastavljeno suđenje, u kojem je optužena da je sa svojom majkom i dve saradnice nezakonito prisvojila 37 miliona dinara.
Vidno smršala, ali doterana, Rebrača se pojavila u društvu svog advokata, ali doterana, a na suđenju je danas saslušano dvoje svedoka odbrane.
Katarina Rebrača
Katarina Rebrača: Zagonetna...
Na suđenju se nije pojavila Rebračina majka Sandrina Bogunović (62), a njen advokat Milenko Perić izjavio je za Alo.rs da ona nije mogla da dođe zbog bolesti.
Suđenju nije mogao da prisustvuje niko od novinara jer je sudija Jasmina Vasović poručila da u sudnicu ne mogu da uđu jer je prostorija pretesna.

Rebrača, njena majka Sandrina Bogunović i njihove saradnice Slađana Mironija i Mirjana Hristić optužene su za zloupotrebe u Fondu "Katarina Rebrača" od 2006. godine do 2010. godine, kojima su prisvojile 37 miliona dinara.
Suđenje je u maju maja 2011. godine počelo ispočetka zbog promene sudije, pošto je predmet dodeljen sudiji Jasmini Vasović.
Rebrača je na početku suđenja negirala krivicu, tvrdeći da je nakon njenog hapšenja vođena osmišljena, organizovana kampanja koja je, kako je kazala, uticala na istražnog sudiju da joj odredi pritvor.
"Mediji su vodili kampanju kao da sam ja monstrum i da nikome nisam pomogla", rekla je tada Rebrača.
Suđenje Rebrači i ostalim optuženima nastavlja se 20. marta.
Dačić: Rebrača je tražila prijem kod mene
Premijer Srbije Ivica Dačić je, komentarišući viđanja sa Rodoljubom Radulovićem, poznatim i kao Miša Banana, pomenuo događaj u kome je bivša manekenka Katarina Rebrača tražila prijem kod njega, ali da pošto on nije mogao da je primi, uputio na ljude u njegovom kabinetu.
Hoće da dovede  svog čoveka na  čelo MUP-a: Dačić
Ivica Dačić | Foto: Nenad Đorđević

"Dan kasnije, bila je uhapšena. Da li je to normalna situacija? Valjda mene treba neko da upozori na to", rekao je Dačić.

0 коментара:

Постави коментар