Reklame

Admir je došao ispred taštine kuće da se pomiri sa ženom koja ga je napustila nedelju dana pre tragedije. Međutim, umesto pomirenja, došlo je do teške svađe koja se završila ubistvom i pokušajem ubistva.

Admir Biberović
Admir i Mina Biberović iz sretnih dana | Foto: Dnevni avaz
Policija je uhapsila Admira Biberovića (28) iz Gračanice nakon što je hicima iz pištolja ubio taštu Vahidu Kosovac (53) i teško ranio suprugu Eminu Biberović (33).
Ubistvo je policiji prijavljeno u četvrtak oko 15.30 u romskom naselju Modrički Lug, kod Vukosavlja.
Meštani su ispričali da je ubistvu prethodila žestoka svađa osumnjičenog sa taštom i suprugom. Emina Biberović je sa decom napustila svog supruga Admira, što je motiv zločina.
"Emina je pre sedam dana otišla od Admira i vratila se kod majke. Povela je sa sobom šestogodišnju kćerku koju ima iz braka sa Admirom i 15-godišnjeg sina iz prvog braka. Admir nije mogao da se pomiri s tim i došao je pred taštinu kuću kako bi nagovorio ženu da se vrati nazad", ispričao je komšija ubijene Vahide Kosovac.
Admir Biberović
Šok i neverica u porodici Biberović / Foto: Dnevni avaz
Dodaje kako je nakon žestoke svađe osumnjičeni izvadio pištolj i pucao u taštu i ženu.

Vahida Kosovac je preminula na licu mesta, a Biberovićeva je sa teškim povredama prebačena u Univerzitetski klinički centar (UKC) u Banjaluci.
"Pacijentkinja je stabilna i smeštena na Kliniku za traumatologiju na dalje lečenje", saopšteno je u petak iz UKC-a.
Nakon ubistva, Biberović je pobegao, a nekoliko trenutaka kasnije predao se federalnoj policiji u Gračanici.
Meštani zaseoka Veseli Breg, gdje je živela Minina majka, u šoku su nakon tragičnog događaja.
- Dan pre Admir je govorio da za njega, nakon što ga je supruga Mina napustila bez razloga, više život ne postoji. Govorio je da ona dan i noć sedi pored kompjutera. Facebook je kriv za tragediju, ona je našla nekoga – kazao je Admirov komšija.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.