Reklame


Bujanovačka policija uhapsila je Imera Lj. zbog sumnje da je danas ubio Imera Bektašija iz istog sela iz okoline Bujanovca zbog stare krvne osvete, objavila agencija ''Jug pres''.
Bujanovac (Arhivska fotografija)
Incident se dogodio u centru Bujanovca danas oko 14.30 sati, izjavio je Tanjugu portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković.


"U Bektašija je u Kosmetskoj ulici, kod broja 24, više hitaca iz pištolja ispalio Imer Lj, takođe star 53 godine, iz istog sela", kazao je Stamenković.

"Ubica je, posle ispaljenih hitaca, ostao na mestu zločina i tu sačekao pripadnike policijske stanice iz Bujanovca", rekao je portparol policije iz Vranja.

Jedan Albanac, očevidac zločina, u izjavi novinarima lokalnih medija tvrdi da je u pitanju krvna osveta, na koju je ubica čekao 34 godine.

"Bektaši I. je 1978. godine ubio brata i brata od strica Imera Lj, a njegovog oca teško ranio, posle čega je pobegao na Kosovo i tamo živeo", kazao je očevidac.

Prema njegovim rečima, ubica Imer, koji živi i radi u Švajcarskoj, došao je na odmor u zavičaj i danas je u centru Bujanovca slučajno sreo Bektašija.

Uviđaj na mestu zločina obavio je istražni sudija Višeg suda u Vranju Staniša Muhajlović.

(agencije/MONDO)

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.