Reklame

Čelnike ružičaste TV naljutilo što je pevačica u jutarnjem programu isprozivala portparola te medijske kuće

Jelena Karleuša, foto Damir Dervišagić
Ne trpe njene ispade... Jelena Karleuša
Došla u goste, pa počela da vređa.

Jelena Karleuša zabranjena je na Pinku zato što je u jutarnjem programu osula paljbu na portparola ružičaste televizije, što je veoma razljutilo čelnike te medijske kuće, pa su rešili da više ne žele da je vide u svom programu, saznaje Kurir. Pevačica je gostovala kod Minje Miletić i puštala snimke sa koncerta na Ušću, ali i ponovo iznosila svoje tvrdnje o broju publike.

- O meni su se pisale najstrašnije laži, evo, i PR moje matične kuće Darko Popović je na svom Tviter profilu napisao kako je kod mene na koncertu bilo 3.800 ljudi - rekla je Karleuša i najavila svoje povlačenje iz medija nakon što će gostovati u emisiji „Tačno u podne“.

- U ponedeljak ću se još pojaviti kod Marije Lazić u emisiji, nakon čega se definitivno povlačim iz medija - dodala je Karleuša.

Ali očigledno je neko mislio da je već vreme da se skloni iz medija, pa tako do jučerašnjeg gostovanja nije ni došlo.

- Čelnicima televizije mnogo je zasmetalo što je njihovog portparola nazvala lažovom. Bez dvoumljenja su odlučili da je sklone iz svih emisija do daljeg - otkriva naš sagovornik.

Pozvali smo Popovića da proverimo ove navode, ali on se nije javljao. Baš kao ni Karleuša. Ali jeste njen portparol, koji je negirao da je pevačica zabranjena.
- Rukovodstvo Pinka je odlučilo da ne emituje emisiju zbog „Farme“ i dogovorili smo se da, kad „Tačno u podne“ opet počne da se emituje nakon letnje pauze, tada gostujemo - kazao je Zoran Birtašević.

(R. S.)

Karleuša otkazana zbog „Farme“

Marija Lazić, voditeljka emisije „Tačno u podne“, kaže da JK juče nije gostovala u emisiji zbog „Farme“:
- Emisija je otkazana, ali ne zbog Jelene Karleuše, već zbog višečasovne reprize finala „Farme“. S obzirom na to da je 68 odsto stanovništva pratilo proglašenje pobednika, ovih dana će sve emisije biti posvećene farmerima i rijalitiju, koji je, očigledno, ceo region pomno pratio.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.