Reklame

Svet je na pragu nove epohe!!!

Nikola Tesla: Bio je u pravu, besplatna energija može biti dostupna svima

Grupa ruskih fizičara, predvođeni mlaim naučnikom Aleksanrom F. Nikijevičem iz Petrograda se javno oglasila u ruskim medijima sa zahtevom da demonstriraju svoj, tačnije Teslin pronalazak besplatne energije.
Nikijevič je izjavio da su uspešno testirali generator koji potpuno besplatno proizvodi električnu energiju u neograničenim količinama. Sam generator nije nimalo skup za izradu i bukvalno ga sebi može priuštiti svaka porodica u Rusiji. Grupa naučnika je izjavila da bi nakon prezentacije u medijima, zvanično registrovala ovaj patent i izrazila nadu da će naći ljude koji će finansirati izgradnju fabrike za izradu ovih generatora.
Kako su saopštili, generator je velečine 1 x 1 m i koristi jednu spoljašnju antenu na koju je zakačen. 
Cene da bi cena uređaja u prodaji mogla da iznosi oko 20.000 ruskih rubalja, nešto malo više od 600 američkih dolara.

1 коментара:

  1. Анониман20. јул 2013. 07:44

    eh zamislite..da narod dobije besplatnu struju..a đe to ima.to je samo moglo biti kod velikih ljudi i dobrih vladara koi su mislili na svoj narod...a ne ovi koi manje više sve rade protiv naroda..a oni gledaju da nam ogule kožu još ,a ne da nam daju što besplatno..to je samo moglo biti kod Gadafija,al eto ..ni on im nije valja.. daće bog..daće bog jednog dana..

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.