Reklame

Porodica Nedeljka Aćimovića se zaključala u stan kako bi komšije mislile da su otišli na odmor, ali je njihova prevara otkrivena

noge, lavor, beta, pranje nogu
BANJALUKA -  Porodica Aćimović iz Banjaluke, provela je 10 dana zaključana u svom stanu, kako bi njihove komšije pomislile da su otišli na godišnji odmor koji su dugo planirali.
Ako ste pomisili da je ovo realnost prevarili ste se, ali ima i onih koji su spremni da ovako nešto i učine. A možda je nekome data dobra ideja za letovanje.  U svakom slučaju, priča ide ovako: 

Njihovu obmanu primetio je komšija kada je stariji sin Miloš Aćimović, kenuo noću da izbaci smeće koje se nagomilalo i počelo zaudarati.

Komšija  D.G. ispričao je da je vidio Miloša kako se kasno noću iskrada sa velikom crnom kesom za smeće.

„Začudio sam se jer su rekli da idu u Grčku na more i zadužili me da im pripazim stan, jer se neće vraćati za 15 dana. Sačekao sam da se vrati da ga pitam zašto su došli ranije i tada sam otkrio da su blefirali i da nigde nisu ni išli, nego da su kupili sve što im treba, zamračili prozore i zaključali se u stan”, kaže komšija D.G.

Posle upornih pokušaja da razgovaramo sa porodicom Aćimović, konačno smo uspeli i na kraju su sve priznali.

„Bilo nas je sramota jer smo svake godine išli na odmor, bar u Hrvatsku ili Crnu Goru a ponekada i u Grčku. Međutim ove godine zbog loše finansijske situacije nismo mogli priuštiti odmor a komšiluk nam je takav da bi nam se rugali celu godinu dana. Vidite kako nas je komšija odmah odao javnosti. E neka je dabogda on letovao na kliničkom centru Paprikovac”, ljutito je pričao domaćin Nedeljko Aćimović.

I pored blamaže koju sada trpi, kaže da se lepo odmorio u stanu, i da mu sada odmor više i nije potreban.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.