Reklame

Simpatizerke te islamske grupe navodno su tražile odobrenje od verskih vlasti, ili fatvu, nakon čega će početi da pružaju seksualne usluge bratstvu na svim trgovima na kojima se održavaju protesti

Egipćanke, seks-džihad
Foto: Beta/Ap
KAIRO - Važni su i duh i telo.
Žene pristalice svrgnutog egipatskog predsednika Mohameda Morsija spremne su na pokretanje seks-džihada kako bi se održao visoki moralni duh Muslimanskog bratstva u sukobima u Egiptu.

Simpatizerke te islamske grupe navodno su tražile odobrenje od verskih vlasti, ili fatvu, nakon čega će početi da pružaju seksualne usluge bratstvu na svim trgovima na kojima se održavaju protesti. Zasad su verske vlasti uzdržane, te su poručile ženama da malo sačekaju.

Priča o seks-džihadu pojavila se na Fejsbuku, a mnogi misle da je u pitanju parodija i da je usmerena protiv islamističkih grupa. Međutim, seks-džihad nije nepoznata stvar. U Siriji su, na primer, islamističke vlasti naredile ženama da se udaju i pružaju seksualne usluge pobunjenicima koji se više od dve godine bore protiv režima predsednika Bašara el Asada.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.