Reklame

Saznajte šta Vam zvezde donose u narednom mesecu
Horoskop za mesec avgust
OVAN

Ona: Mars i Uran vas tokom većeg dela meseca stavljaju u nepredvidive situacije u kojima ćete biti skloni neraciponalnim poetzima. To se ponajviše odnosi na porodične odnose i pitanja stana. Veći deo vremena ćete biti neraspoloženi ili skloni tome da okrivite druge za svoje probelme. Od 9. avgusta situacija na poslu postaje bolja. U drugom delu meseca bićete izuzetno zanimljivi za osobe suprotnog
pola.
On: Ne tako dobra pozicija Marsa vas stalno čini uznemirenim i netolerantnim prema bliskim osobama sa kojima živite. Nije isključeno da baš u ovom periodu treba da donesete prelomnu odluku koja se tiče vašeg mesta življenja ili osobe sa kojom živite zajedno. Sam kraj meseca nagoveštava veću stabilnost. Iza 10. avgusta možete da očekujete dinamičniju atmosferu na poslu.


BIK

Ona: Do 16.avgusta treba da iskoristite dane za opuštanje i zabavu, jer iza toga ulazite u period većih poslovnih obaveza. Planete u Lavu govore da ćete mnogo toga završavati baš od kuće, a možda i menjati mesto boravka. Godina koja je red vama jeste u znaku kraćih putovanja. U drugom delu meseca verovatno ćete raditi dva posla ili projekta odjednom.
On: Venera u petom polju prvih desetak dana meseca ukazuje na izlaske i susrete na mestima javnog tipa. Zainteresovani ste na zabave i u ovom trenutku možete da spojite lepo i korisno. Drugi deo avgusta ukazuje da će vam posao biti prioritet. Možete lako da budete u dilemi između dve poslovne ponude. Mesec avgust pogodan je za preueđenje stana ili kupoprodaju nekretnina. 


BLIZANCI


Ona: Vaš vladalac Merkur oko 10. avgusta ulazi u Lava što nagoveštava povoljne vesti i dobre pregovore. Nije isključeno da ćete planirati kraća putovanja, a najbolje ćete se osećati u pokretu. Za razliku od prethodnih nedelja, vi ste osećate kao „svoj na svome“ pa ćete ostvariti komunikaciju sa raznim osobama. Svaki vid komunikacije i dopisivanja će vam odgovarati. U drugom delu avgusta izlazite iz neizvesnog perioda na poslu. Saradnja sa vodenim znacima može da vam proširi vidik na poslu.
On: Ulazak Merkura u Lava donosi vam povoljniji period za bilo kakve pregovore i hartije od vrdnosti. Ako treba da potpišete neki važan ugovor, sledeći mesec je pogodan za to. Imaćete veliku moć ubeđivanja, a mnoge osobe želeće da se posavetuju sa vama. Mesec avgusta je mesec dobrih životnih odluka. Bićete više aktivni i angažovani na više stana što će vam prijati. Na poslu i dalje možete da imate otežanu saradnju sa Rakovima i Škorpijama.


RAK


Ona: Jupiter je započeo ciklus pozitivnih dešavanja koja vam donose pozitivne ishode situacija u sledećih godinu dana. Naglašeno drugo polje u avgustu osigurana vam novčanu zaradu. Vi se sve vreme u izuzetno povoljnom poslovnom periodu. Većina planeta radi u vašu korist. Pod uticajem Marsa tokom većeg dela meseca imaćee porive za akcijama bilo koje vrste tako da vam neće prijati da budete u jadnom mestu.
On: Pozitivan uticaj planeta osigurava vam uspeh na poslu. To može da nagovesti pomak u vašoj karijeri. Zbog Marsa nemate dovoljno strpljenja, ali ne treba da se brinete jer će Jupiter doneti srećan ishod svega što budete radili. Ovi meseci pogoduju sudskim procesima, kontkatima sa inostranstvom ili naprdovanju u karijeri. Sunce vam donosi veću novčanu zaradu.


LAV


Ona: Predstojeći mesec donosi veliko olakanje za vas jer planete ulaze u Lava, pa ćete se osećati bolje. Merkur vam donosi poboljanje materijalne situacija, dok ćete zbog Marsa i dalje imati raznih porodičnih briga. Drugi deo avgusta ukazuje na povoljne pregovore i kraća putovanja. Poslovna situacija vam deluje teška jer vi niste spremni da se izborite sa svim okolnostima. Prijalo bi vam duže putovanje.
On: Sunce i Merkur i vašem znaku donose vam lepši period u kome ćete biti stabilniji i sposobniji da se organizujete. Rasejanost koju ste osećali prethodnog meseca prestaje, tako da vam sledi period boljeg raspoloženja. Merkur donosi poboljšanje finansija i mogućnost veće zarade. Bićete otvoreniji za komunikaciju i sposobniji da pronađate kompromisna rešenja na poslu. Prijaće vam razgovori sa Vagama. 


DEVICA


Ona: Ulazak Merkujra u dvanaesto polje donosi vam periodu kome ćete raditi na sebi, pa nije isključeno da ćete usvojiti neku novu živtnu filozofiju. Ovaj mesec pogoduje dalekim putovanjima, kao i radu u nekim organizacijama koje za vas ima smisla. Venera nagoveštava bolju zaradu. Prvih desetak dana meseca treba da iskoristite da delujete na poslu. Lavovi mogu da vas iznenade sa svojom podrškom.
On: Naglašeno dvanaesto polje donosi vam period u kome ćete biti misteriozni i posvećeni duhovnim vrednostima. Najbolje ćete se osećati na neistraženim mestima ili nekim udaljenim destinacijama koje mogu da budu izhazov za vas. Poslovna situacja će napredovati u prvom delu meseca, a situacija oko novca počeće da se stabilizuje sredinom meseca. 


VAGA


Ona: Prvih desetak dana osećaćete veliki pad energije i nećete imati volje za bilo ta to budete radili. Zbog Marsa najveći pritisak trpite na poslu, to se odražava loše na vaše raspoloženje. Od sredine meseca Venera donosi povraak samopozdanja i racionalnije sagledavanje situacije oko vas. Imaćete veliku podršku prijatelja. Emotivno ste veoma zbunjeni pa je najbolje da ne donosite ishitrene odluke.
On: Napeta situacija na poslu sve vreme traje i zbog toga ste često rasejani. Trenutno nemate dovoljno energije da se izborite sa svakodnevnim dešavanjima. Vi čekate sedinu meseca kada ćete isplivati i dobiti prilike da rešite probleme. Uz pomoć prijateljskih kontakata ostvarićete dobre prilike. Nije isključeno da ćete promeniti pofesiju u narednih nekoliko meseci.


ŠKORPIJA


Ona: Aktivno deseto polje ukazuje da ćete biti anagažovani oko posla mnogo više nego prethodnog meseca. Mars u devetom polju doprinosi da će mnogi pripadnici vašeg znaka biti na putovanjima. Prijatelj u znaku Lava ili Device može da vam učini značajnu uslugu na poslu koja će vam biti od pomoći. Nije dobro da se upuštate u tajne emotivne veze, jer se vidi da ćete u drugom delu meseca gajiti simpatnije prema osobi koja nije slobodna.
On: Za nekoliko dana i Venera ulazi u vaše polje tajni, tako da ćete biti mistični i u fazi kada ćete provoditi više vremena u razmišljanju. Mars u devetom iskoristite da promeite trenutno okruženje ili upišete neki kurs. Naglašeno deseto polje ukazuje da se teško prilagođavate bilo kakvim autoritetia i obavezama na poslu. Saradnja sa Lvaovima će biti izvesna, a ne tako laka. 


STRELAC

Ona: Jupiter u osmom polju sve vremen vas navodi da preispitujee svoje dosadašnje postupke. Planete u devetom polju možete da iskoristite za potovanja, a mlađi pripadnici će verovatno iskoristiti vreme za učenje. Venera vam donosi zanimljiva poznanstva preko prijatelja. Biće vam privlačna osoba koja se nalazi u drugom gradu. Mnogi Strelčevi čekaju nekoga da se vrati sa putovanja.
On: Nova pozicija Jupitera doprinosi da ste počeli da vrdnujete nove stvari u životu. Mnogo vam je bitnija porodica i materijlna sigurnost od avanturističkih izazova. Osećate da ste spremni za velike životne odluke, kao i veću odgovornost. Mesec avgust donosi vam odlične kontakte sa inostranstvom. Jedna Lavica može lako da vam privuče pažnju, a sa Vagom ćete prijatno provoditi vreme. Kretanje Saturna doprinosi stabilnijoj zaradi.


JARAC

Ona: Pozicija Satuna vam odgovara tako da ste uglavnom zadovoljni, stim što vas Mars i Jupiter povremeno navode na mišljenje da propuštate neke prilike. Ostavljate upečatljiv utisak na osobe koje srećete. Mesec avgusta je povoljan za nasledstvo. Pozicija Urana navodi vas na rizične finansijske poteze. Uz poziciju Merkura povećevaju se i vaši kriterijumi koliko vredite na poslu, tako da ćete biti zahtevni.
On: Mars i Jupiter deluju na vas tako da stalno imate utisak da ste nešto mogli da uradite bolje ili drugačije. Trenutna situacija na svim planovima je dobra i samo treba da dozvolite sebi da se opustite i odmorite. Saradnja sa Lavovima će vam otvoriti nove vidike. Ako vam je poslovni partner Rak teško ćete pronaći zajednički jezik, a niste spremni za bilo kakvo nametanje tuđih ideja.


VODOLIJA

Ona: Rušilačka energija Urana čini vas spremnom da promenite mnoga pravila i predrasude kako biste došli do svojih ciljeva. Na poslu ćete i dalje imati neslaganja, a povremeno osećati i krivicu jer niste sprmeni za prilagođavanja. Saturn vas od oktobra uči da promenite svoje prioritete i načine na koje pristupate životu. To vama pada teško jer niste tip osobe koja je spremna za kompromise.
On: Snažni impulsi koje osećate zbog uticaja Urana vas pokreću na svakakve akcije i guraju ka novim izazovima i rizičnim situacijama. Vama su potrebne promene, a li vas Saturn uči sporim tokovima i čekanju onoga što je ranije delovalo lako. Sada ponajviše treba da poradite na strpljenju. Sunce i Merkur ukazuju da će vas privlačiti ženska osoba koja je interesantna široj javnosti.


RIBE


Ona: Sunce i Merkur donose vam dobre vesti na poslu. Ako ste čekali dobar trenutak za delovanje na poslovnom planu, ovo je mesec u kome treba da se dokazujete. Preko posla ćete ostvariti poznanstva koja mogu i privatno da vam znače. Planete u petom polju i dalje govore da ćete početi mnogo više da se provodite u narednih godinu dana nego ranije. Uran vam donosi neočekivane novčane gubitke, tako da nemojte da rizikujete sa finansijama.
On: Sunce u svom sedišti doprinosi boljim poslovnim prilikama. Ako čekate neku ponudu, reklo bi se da prvi deo avgusta može da donese pozitivne preokrete. Ljubav može da vam se dogodi na poslu, jer ćete imati zanimljiva poznanstva. Od prijatelja možete lako da dobijete poziv za putovanje ili da odete kod nekog ko se nalazi u drugom gradu. Rakovi, Škorpije i ambiciozne Lavice mogu da vam se dopadnu u ljubavi.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.