Reklame

Igor Ramović (41) u nedelju veče podlegao karcinomu debelog creva u bolnici u Hajdelbergu. Izdahnuo na rukama folk pevačice

Goga Sekulić,  muž
Kratko bili srećni... Igor i Goga
Žalosno.
Samo dva meseca nakon što je izgovorila sudbonosno „da“, Goga Sekulić (36) doživela je verovatno najtužniji dan u svom životu - njen suprug je preminuo.
Igor Ramović (41) izdahnuo je u nedelju u jednoj bolnici u nemačkom gradu Hajdelbergu, a folk pevačica bila je s njim do poslednjeg trenutka.
Kad smo pozvali Gogu kako bismo dobili potvrdu ove informacije i izjavili joj saučešće, ona nam je s bolom u glasu rekla:

- Molim vas, pozovite me malo kasnije. Malopre sam saznala da mi je muž umro. Hvala na razumevanju.
Kako saznajemo, Ramović je bolovao od raka debelog creva, a bolest je kasno otkrivena. Tokom dana otkazali su mu vitalni organi. Preminuo je u nedelju oko 21.30. Izdahnuo je na Goginim rukama.

- Igor je ubrzo nakon svadbe osetio bolove u stomaku, zbog čega je posetio lekara, koji je konstatovao rak debelog creva.
Za operaciju u Nemačkoj bilo je neophodno 20.000 evra, koje su dostavili tamošnjim doktorima, ali je bolest toliko brzo napredovala da za operaciju bukvalno nije bilo vremena - kaže dobro obavešteni izvor i dodaje:

- Goga je sve vreme bolesti bila uz njega, bukvalno do poslednjeg momenta. Umro joj je na rukama dok mu je pričala kako će, kad ozdravi, otići na medeni mesec. Trudila se da mu ulije nadu, ali bilo je uzalud - zaključuje naš izvor.
Inače, pevačica je nakon bolnog gubitka dobila injekciju za smirenje i ukazana joj je lekarska pomoć. Ekipa Kurira izražava najdublje saučešće Gogi Sekulić i njenoj porodici.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.