Reklame


U večerašnjoj emisiji „Granica“ na Happy televiziji, urednik dnevnog lista „Informer“ Dragan Vučićević javnosti otkrio da su Ivana Ivanovića od batina spasili konobari na crnogorskom primorju. Pored Vučićevića, gosti u studiju su bili Jelena Karleuša i urednik nove dnevne novine „Naše novine“ Antonije Kovačević
Vučićević: Ivana Ivanovića su od mene spasili konobari!
Sukob Vučićevića i Ivanovića počeo je na društvenim mrežama, na Tviteru, kada su obojica ostavljali poruke kojima su vređali jedan drugoga.
Naime, posle gostovanja Stipe Mesića u emisiji kod Ivanovića, Vučićević je ostavio na Tviteru poruku kojom je kritikovao to gostovanje, a Ivana Ivanovića izvređao. Ivanović mu nije ostao dužan, pa je i on postavio poruku na istoj društvenoj mreži kojom je, reklo bi se, na isti način uzvratio Vučićeviću nazivajući ga „p....m“.
..
Nakon tih prvih provokacija sa obe strane, u nekoliko navrata na različitim medijima obojica su podgrevali taj sukob vređajući jedan drugog. Ono što nije do sada bilo poznato javnosti, Vučićević je otkrio večeras, kada je rekao da je Ivanovića sasvim slučajno sreo u jednom hotelu na crnogorskom primorju. Navodno, Ivanovića su tada od batina i poniženja spasili konobari iz hotela, a po rečima Vučićevića Ivanović mu se izvinjavao.
U večerašnjoj emisiji Vučićević je „podučio“ Jelenu Karleušu koja je takođe bila gost u studiju televizije „Happpy“ da Ivanovića može slobodno da prebije kada ga vidi jer je velika kukavica. Karleuša je na to odgovorila da to nije njen nivo jer je ona pre svega žena i majka. Dodala je da je njen suprug, Duško Tošić imao takođe jedan „susret“ sa Ivanovićem i po rečima Karleuše, Ivanović se ni tada nije proslavio hrabrošću.

Jelena Karleuša: Tužila sam mnoge medije

Jelena Karleuša se u emisiji najviše bavila njenim „odnosom“ sa pojedinim medijima. Naime, ona se požalila da pojedini mediji namerno dezavuišu njenu karijeru, pišu laži o njoj i na taj način pokušavaju da, po njenim rečima veoma bogatu karijeru, unište.
Karleuša je odala priznanje Vučićeviću da je jedan od najhrabrijih novinara u Srbiji i veličinu njegove hrabrosti okarakterisala tako da ga je uporedila sa sobom. Ona je rekla da su njih dvoje gotovo iste hrabrosti jer iznose uvek i u svakoj prilici istinu, ma kakva ona bila.
Ostaje da se vidi kakva će reakcija Ivanovića biti nakon večerašnje emisije jer po svemu što smo mogli da vidimo i čujemo u prošlosti, svaka ovakva priča uvek ima i svoj nastavak. Neki ga sa nestrpljenjem očekuju....



0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.