Reklame


Aleksandar Šundić (23), osumnjičen da je juče u beogradskom naselju Medaković zadavio svoju devojku Stelu Gundelj (25), je uhapšen.
Alekdandar Šundić (23) osumnjičen za ubistvo Stele Gundelj (25)
Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu, navodi se u saopštenju MUP-a Srbije.

I dalje se veruje da je ljubomora glavni motiv za ovo ubistvo, što su juče za "Blic" potvrdile i Steline drugarice.

A u kakvom se on raspoloženju u poslednje vreme nalazio može da posvedoči jedan od njegovih poslednjih statusa na "Fejsbuku". Šundić je 26. januara postavio video Tošeta Proeskog u kojem peva "Bacila je sve niz rijeku".

Poslednji post koji je ostavio na "Fejsbuku"
Uz video, Šundić je ostavio i nekoliko stihova te pesme:

"Nek čuje bol u pesmi koju pevam njoj njoj, samo njoj...Zauvek neka nosi na srcu znak. Život je jedan ona bacila", stoji na njegovom profilu. Posle ovog posta, šundić nije više pisao na "Fejsbuku".

Stelino telo policija je pronašla juče ujutru u stanu u Ulici Radovana Simića Cige 46 u beogradskom naselju Medaković i odmah su posumnjali da je u pitanju ubistvo jer je nesrećna devojka imala hematome na vratu.

Ubijena Stela
Kako "Blic" nezvanično saznaje, Šundić je iz stana u Ulici Radovana Simića Cige 46 koji je iznajmljivala Stela Gundelj, u kome se desilo ubistvo najpre pozvao svog najboljeg prijatelja i kratko mu rekao:

"Posvađao sam se sa Stelom. Mislim da sam je ubio. Hitno dođi u njen stan", spustio je slušalicu nakon čega je Šundićev prijatelj pozvao Hitnu pomoć.

0 коментара:

Постави коментар