Reklame


Velika afera nameštanja fudbalskih mečeva u Evropi dodatno se zahuktava, pošto su engleski mediji danas preneli da je srpski kriminalac 2002. godine učestvovao u nameštanju utakmice Lige šampiona između Mančester junajteda i mađarskog ZTE-a!
Srpski kriminalac namestio meč Mančester junajteda!!
U sezoni 2002/2003. Junajted je u poslednjoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona poražen u Mađarskoj sa 1:0, ali je u revanšu na "Old Trafordu" ubedljivo trijumfovao rezultatom 5:0. Upravo je revanš meč po navodima engleskih medija bio na "meti" kladioničarske mafije, a posrednik u navodnom "štelovanju" bio je Srbin!
- Ja sam ugovorio sastanak predstavnika ZTE-a i grupe kriminalaca u jednom kafiću u Mađarskoj, sedeo sam za susednim stolom dok su se oni dogovarali da mađarski klub u revanš meču izgubi sa najmanje tri gola razlike - rekao je za "Daily Mail" srpski kriminalac za koga se jedino zna da mu je nadimak Kareš.
Ostaje da se vidi da li će mađarske vlasti sprovesti istragu povodom ovih navoda, ali činjenica je da je Mančester junajted u revanšu na "Old Trafordu" već posle prvih 20 minuta vodio sa 3:0, a utakmica je završena rezultatom 5:0. Za sada nema nikakvih indicija da je bilo ko iz redova engleskog giganta bio umešan u navodno nameštanje, a portparol Mančester junajteda je naglasio da "klub nema nikakvih informacija da je u utakmici sa mađarskim predstavnikom bilo zakulisnih radnji".

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.