Reklame


Njujorški policajac Metju Šindler (39) ubio se u automobilu na putu do kuće, a pretpostavlja se da je motiv bio što ga je šefica ucenjivala da imaju seks. Otac troje dece morao je da spava sa šeficom, jer bi ga u protivnom kažnjavala lošim rasporedom i opasnim zadacima.
Kolege su odale poštu Metjuu Šindleru
Udovica Đina Šindler tvrdi da se njen suprug ubio jer ga je šefica Kristina Hercel duže vreme ucenjivala. Kako je Đina objasnila za "Dejli mejl", policajac je bio uvučen u aferu iz koje nije mogao da pobegne.

Supruga Metjua Šindlera, koja se sada sama brine o njihovim petogodišnjim bliznakinjama, dodala je da on nije smeo da odbije seks jer bi trpeo na različite načine. Đina je tužila njujoršku policiju i Kristinu Hercel.

Udovica Đina Šindler tužila je njujoršku policiju
Afera je počela u martu 2011. godine, a godinu dana kasnije Šindler je pokušao da je okonča, uz pretnju da će se ubiti. Šefica nije reagovala, već je nastavila sa ucenom.

Na dan samoubistva, policajac sa karijerom dugom 14 godina, poslao je svom naredniku poruku u kojoj je naveo da ga više neće viđati. Metjuove kolege opisale su ga kao divnog čoveka u svakom pogledu.

0 коментара:

Постави коментар