Reklame


Premijer Rusije Dimitrij Medvedev navodno je pozvao američkog predsednika Baraka Obamu da zajednički objave važnu vest, i ako se Amerikanac ne odvaži na to, rekao da je spreman da vest o postojanju vanzemaljaca objavi sam!

Blogeri koji se bave teorijama zavere već duže vreme su brujali o mogućem velikom saopštenju, ali izvori koje su prezentovali nisu bili dovoljno uverljivi.
Ruski premijer Dmitrij Medvedev
Samo se šalio? : Dmitrij Medvedev
Upravo to se desilo sa neobičnom objavom ruskog premijera, kada je, tokom razgovora sa jednim novinarom na pitanje da li postoje poverljivi podaci o vanzemaljcima koje poseduju državnici odgovorio sa:
„Zajedno s šiframa za lansiranje nuklearnih projektila, dobijemo još jedan paket u kojem je popis zvanzemaljaca koji su trenutno na zemlji. Više informacija o tome pogledajte u Ljudima u crnom.'
Mediji su preneli ovu izjavu kao šalu, ali pojedini blogeri i ufolozi tvrde da je Medvedev mislio na ruski dokumentarac "Skrivena teritorija koji govori o 'ljudima u crnom", a ne o holivudskom hitu, a da li su u pravu ostaje da se vidi.
 

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.