Reklame
U telefonskom razgovoru sa direktorom televizije BN Milorad Dodik na najprostiji način izvređao čoveka. Za Kurir kaže da je sve po zasluzi

Milorad Dodik

BEOGRAD - Napad na medije.
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik pre nekoliko meseci, na najvulgarniji način, izvređao je direktora BN televizije Vladu Trišića, zbog vesti koju je ta televizija prenela.
Dodik: Ma jebem ti mater!
Trišić: Pa dobro, takav način komunikacije nema smisla, zaista.
Dodik: Šta nema smisla?! Snim'me, pička ti materina, pa me pusti u Dnevnik. Jebaću ti majku, je l' ti jasno! Do sad' sam te poštovao, mislio sam da treba bit' korektan. Jebaću ti mater, imam dvije godine, jebaću ti majku! Zdravo!
Ovo je, prema tvrdnjama Trišića samo jedan u nizu uvredljivih razgovora koje je prvi čovek Srpske uputio novinarima i urednicima ove televizije.
Prema rečima direktora Vlade Trišića, povod za napade na njih je prenošenje vesti koje se ne dopadaju Miloradu Dodiku.
- BN televizija je samo prenela vest koju su objavili i drugi mediji (Tanjug, Kurir, B92...) o imovini Milorada Dodika. Pozvali smo ga za izjavu i sve to emitovali u Dnevniku. Sutradan je usledio poziv sa salvom uvreda i pretnji - ispričao je za Kurir Trišić.

Milorad Dodik kaže za Kurir da je odnos koji ima prema ljudima po onoj narodnoj: "svakom po zasluzi", pa tako i sa novinarima te televizije.
- Nismo u ljubavi, ako na to mislite. To jeste mala šala, ali nisam nikada nikoga vređao. To što neko zloupotrebljava svoju profesiju govori samo o njima. A laži su da sam bilo kome slao poresku. Kako ja to mogu?! Ja sam predsednik, a ne direktor poreske uprave. Zakoni se u RS poštuju, pa ako su radili po zakonu ne znam zašto bi bilo ko strahovao - rekao je Dodik. 


Dodik poslao inspektore na TV BN
Juče je, kako navode u BN televiziji, Dodik u njihovu medijsku kuću poslao i inspektore. 
- Poreska uprava Republike Srpske koju direktno preko svog pulena, direktorice Zore Vidović, kontroliše lično Milorad Dodik, po ekspresnom nalogu upućena je u BN Televiziju. Datum naloga datira od 30.01.2013, a poreska kontrola već danas, oko 11 sati, ušla je u prostorije BN Televizije - kažu u ovoj televiziji.

Dodik verbalno napao novinarku
Milorad Dodik na konferenciji za novinare u Banjaluci, u junu ove godine, verbalno je napao novinarku agencije Beta i poručio joj da više ne ulazi u palatu Predsednika RS.  Iznoseći primedbe na njen novinarski rad i poručujući joj da više ne ulazi u palatu Predsednika RS.

0 коментара:

Постави коментар