Reklame


Aleksandar Šundić (23) koji je juče uhapšen jer je u sredu udavio Stelu Gundelj (25) u beogradskom naselju Medaković, skočio je danas sa zgrade suda.
Šundić je dva i po sata davao iskaz u takozvanoj "dežurani" u Palati pravde. Ništa nije negirao i bio je vidno potresen. pošto je sve priznao pošao je da potpiše zapisnik. A onda je odjednom istrčao iz sudnice. Iako je čuvar krenuo za njim Šundić je uspeo da se baci kroz prozor.

Odmah je prevezen u Urgentni centar gde su mu ustanovljene teže telesne povrede.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, Šundić se trenutno nalazi na reanimaciji i u kritičnom je stanju. Ima više preloma, podlive i potres mozga i u ovom trenutku niko od lekara nema prognozu.

"On je zadobio višestruke i složene povrede i doktori u Urgentnom centru se bore za njegov život i čine sve da stabilizuju njegovo stanje", rekla je agenciji Beta šefica Kancelarije za informisanje Kliničkog centra Srbije Zorica Marković.


Zorica Marković navela je da je Aleksandar Š. prebačen s odeljenja "Šok A" na odeljenje "Šok B", gde je u toku reanimacija i dodala da će dijagnostika potrajati.

Dr Nada Macura iz "Hitne pomoći" kaže da je muškarac nije imao spolja vidljive povrede i krvarenja, bio je svestan i spontano je disao.

Doktor koji je bio na licu mesta konstatovao je tupe povrede glave, sva četiri ekstremiteta i male karlice, ali i stabilne vitalne funkcije, dodala je Macura.
 
Ona je dodala i da je muškarac kompletno zbrinut na licu mesta, nakon čega je prevezen na Urgentni centar na reanimaciju.

On je juče uhapšen zbog sumnje da je u sredu, u iznajmljenom stanu, udavio svoju devojku Stelu Gundelj (25).

Ubijena Stela Gundelj
Osumnjičeni mladić je iz stana u kome se desilo ubistvo najpre pozvao svog najboljeg prijatelja i rekao mu:

"Posvađali smo se, mislim da sam je ubio. Dođi u njen stan".

Prijatelj je odmah došao u stan žrtve i prijavio zločin, dok je Šundić nakon poziva pobegao.

Uhapšen je dan kasnije u Studentskom domu "Karaburma".

I tada je pretio policajcima da će se baciti sa krova zgrade.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.