Reklame


U sinoćnjoj emisiji „Granica“ na Hepi televiziji Jelena Karleuša dodatno pogoršala njen, ionako vrlo loš, odnos sa Cecom Ražnatović iznoseći tvrdnju da je Minimaks svojevremeno dobio batine od Arkana zbog toga što je stao u njenu zaštitu
JK: Zbog Arkana niko nije smeo da pisne
Jelena Karleuša se prisetila događaja iz devedesetih godina prošlog veka kao primer kako funkcionišu mediji. Naime, Karleuša je rekla da se jedno vreme Arkan bavio njom po novinama, odnosno davao joj je „savete“ o ponašanju, ukazivao joj je na greške i slične stvari.

- „On je tada mene razvaljivao po novinama, nije se bavio svojim kriminalom već klinkom od (tada) 19 godina“, rekla je Karleuša u sinoćnjoj emisiji.
Arkana je nazvala zlikovcem i dodala kako je iskoristila sledeću emisiju, tada vrlo popularne, „Minimaksovizije“ koju je vodio pokojni Milovan Ilić Minimaks, da „odgovori“ Arkanu.
Posle te emisije, po njenim rečima, Arkan je u njenom prisustvu šamarao Minimaksa, jer je praktično stao u njenu zaštitu dozvolivši joj da u njegovoj emisiji odgovori Arkanu.
 - „Dok je Arkan bio živ, on je morao da bude najveći nacionalni heroj, a Ceca najveća majka“, začinila je ovom izjavom Karleuša svoje gostovanje na Happy TV.
Do kraja emisije ona je kritikovala neke medije i novinare da pokušavaju da joj upropaste karijeru pišući laži o njoj. Uostalom, ako ste propustili pogledajte i sami jedan segment atmosfere iz ove emisije.
Pored Jelene Karleuše gosti u emisiji "Granjica" Happy TV bili su Dragan Vučićević, glavni urednika tabloida "Informer" i urednik nove dnevne novine „Naše novine“ Antonije Kovačević. U istoj emisiji Dragan Vučićević je javnosti otkrio da su Ivana Ivanovića, voditelja TV Prva, od batina spasili konobari na crnogorskom primorju.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.