Reklame


Skrivena kamera koja je priređena premijeru Srbije Ivicu Dačiću nije bila samo povod za skandal državnih razmera već i inspiracija za frontmena grupe “Riblja čorba” Boru Đorđevića, koji je ovom događaju posvetio pesmu “Atentat”. Naime, muzičar je odlučio da se na sebi svojstven način oglasi povodom snimka premijera na kojem mu lažna voditeljka pruža uvid u golo međunožje.

- Sami znate da sam pre dve-tri nedelje kritikovao Ivicu Dačića zbog nedoličnog ponašanja prema Marku Jakšiću. Sada ću na neki način stati na Ivičinu stranu jer mi se čini da je žrtva hajke ogromnih razmera - napisao je u svojoj kolumni za “Večernje novosti” Bora Čorba. On je objasnio da se u mnogim stvarima i stavovima ne slaže sa Ivicom, ali da to ovog puta isključuje i da mu se grube šale ne dopadaju.

Nisam nikada tužio nikoga jer me mrzi da se povlačim po sudnicama, a nisam nikada ni udario novinara ni paparaca: Bora Đorđević
Bora Đorđević | Foto: Vesna Lalić
- Gledao sam mnogo emisija skrivenih kamera raznih TV stanica. Neke su bile duhovite, neke baš i ne toliko, ali pamtim one izuzetno uspešne. Svoj prilog rušenju Dačićeve ličnosti i zvanja premijera dala je na krajnje imbecilan način i plagijatorska ekipa „Skrivene kamere“. Moram da naglasim da se u mnogim stvarima politički ne slažem sa Ivicom, ali znam da „šurovanje“ ili poznavanje nekog ko je optužen za kriminalne delatnosti samo po sebi nije krivično delo - napisao je Đorđević, koji je potom Dačiću posvetio, između ostalog, i sledeće stihove:

- Golu koriste ribicu
za atentat na Ivicu.
Sasvim mimo protokola
napala ga riba gola!
Potpuno jasne su namere
ekipe Skrivene kamere,
da premijera života liše
pomoću potpuno gole piše.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.