Reklame


Obdukcija tela nestalog Šandora Paradija čije je telo u utorak pronađeno u Tisi pokazalo je da je u pitanju utapanje dok se za njegovom suprugom Evom i dalje traga

Tisa, nestanak, bračni par Šandor i Eva Pradi
Šandorovo telo pronađeno 50 metara nizvodno od mosta

KANJIŽA – Obdukcija tela Šandora Paradija (51), koji je zajedno sa svojom suprugom Evom (43)nestao u petak, a čije telo je pronađeno u utorak u Tisi, pokazala je da je smrt nastupila utapanjem dok se za Evinim telom još uvek traga.

Nestanak bračnog para Paradija prijavio je njihov sin G.P. (16) koga su oni poslednji put u petak svojim fićom odvezli u školu u Kanjiži. On se zabrinuo kada se vratio iz škole što nema roditelja pa je alarmirao meštane Martonoša i policiju kojoj je prijavljen nestanak Šandora i Eve.

Meštani koji su krenuli u potragu na nasipu uz reku Tisu kod Novog Kneževca posle duže potrage pronašli su njihovo vozilo koje je bilo parkirano, a procenjeno je da je ono tamo stajalo minimum dva dana, a zatim uz obalu u reci upetljano u granje nalazilo se Šandorovo telo koje je identifikovan jer su kod njega pronađeni lični dokumenti.

Policija i dalje pretpostavlja da je reč o samoubistvu, ali se čeka pronalazak Evinog tela i njegova obdukcija posle čega bi trebao biti poznat tačan uzrok smrti.

Reporter Kurira razgovarao je sa meštanima Martonoša koji su šokirani njihovim nestankom. Oni kažu da su Gabor i Eva imali skladan brak, da su živeli od zemljoradnje, ali da niko ne zna šta je njih navelo na ovaj korak da skončaju u Tisi.

Njihov maloletni sin G.P. smešten je kod svojih kumova Tibora i Monike Turu.
Monika je samo ukratko na mađarskom rekla da ne želi medijima davit nikave izajve povodom tragedije.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.