Reklame



Presudila mužu burgijom zbog druge žene30.01.2013 09:54 | Blic
Beograd - Sabina Marić (30), državljanka Obale Slonovače, koja je pretprošle noći u beogradskom naselju Banovo Brdu ubila supruga Branka Marića (39), zarila je sebi nož u stomak u momentu kada je njena četvorogodišnja kćerka otvorila vrata stana bejbisiterki, saznaje “Blic”.
Bejbisterka je na vrata stana koji su Marići iznajmili u ulici Petra Lekovića 90 na Banovom brdu pozvonila u 8.:40 časova.
- Vrata je otvorila starija devojčica, zakoračila sam u stan i čula jak, tup udarac, kao da je nešto palo. Uletela sam u spavaću sobu, i zatekla Sabinu sa zarivenim nožem. Branko je ležao na bračnom krevetu, okrvavljene glave, u ustima je imao krpu. Bilo je mrtav - izjavila je bejbisiterka.
Prvo što je potom uradila bilo je da od djece sakrije tragediju.
- Devojčice su celu noć prespavale u svojoj sobi. Nisu znale šta se dešava u sobi njihovih roditelja - kaže sagovornik “Blica”.
Po odlasku Hitne pomoći, započet je uviđaj.
Branko je imao nekoliko udaraca po glavi, pretpostavljamo od bušilice koja je nađena u stanu.
Sumnja se i da je bio omamljen mješavinom alkohola i lijekova, kao i da je Sabina pokušala da ga uguši stavljajući mu krpu u usta.
Motiv stravičnog zločina je nepristajanje Sabine na Brankov plan da nju i djecu ostavi zbog druge žene.
- Branko radi u mirovnim misijama. Ranije je bio oženjen, i sa prvom ženom ima dete. Nedavno je u Sudanu upoznao devojku sa kojom je rešio da se oženi. To je rekao Sabini, koja očigledno nije želela da pristane na raskid - kaže naš izvor.
Stan koji su Marići iznajmljivali u ulici Petra Lekovića 90 policija je zapečatila, a forenzičari MUP-a su i juče analizirali mjesto zločina.
Sabina Marić juče je policiji priznala zločin.
Inspektori MUP-a su je saslušali u bolnici.
- Priznala je zločin, do detalja je ispričala šta je uradila - kaže izvor “Blica”.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.