Reklame


Lider LSV na dočeku Nove godine u Gradskoj kući u Novom Sadu seo za klavir i posle besomučnog udaranja po dirkama zalio ga šampanjcem i poslao u istoriju

Nenad Čanak,
Čanak i svojom politikom i muzikom zabavlja ljude
BEOGRAD - Dobro kad nije potegao štap.
Predsednik LSV Nenad Čanak, koji je pre nekoliko meseci mučki pretukao Pavla Lešanovića štapom, pre nekoliko godina bio je vinovnik još jednog incidenta. Srećom, nikome nije pokušao da promeni lični opis, ali je zato stradao klavir u Gradskoj kući u Novom Sadu. Kako saznaje Kurir, Čanak je na novogodišnjem koktelu davne 1998. godine pijan seo za klavir i prosuo šampanjac po vrednom instrumentu, koji ni dan-danas ne radi. Nekadašnji ponos Gradske kuće danas skuplja prašinu, a sve zbog neverovatne bahatosti prvog čoveka ligaša.

- Klavir u Gradskoj kući ne radi već godinama, tačnije od dočeka Nove godine 1998, kada je Čanak pijan seo da svira i prosuo šampanjac. Bilo je veselo, čovek se opustio, popio i seo za klavir da svira. Međutim, zbog količine alkohola koji je popio to je više, prema rečima prisutnih, ličilo na dranje životinje nego na izvođenje neke kompozicije, ali dobro.... U svom tom ludilu slučajno je zakačio i flašu s pićem, koje se prosulo po klaviru - kaže za naš list jedan od zaposlenih u Gradskoj kući.

Da li se Čanak pokajao zbog svog bahatog ponašanja, nismo uspeli da saznamo jer u LSV nisu hteli da komentarišu naša saznanja, uz podsećanje da njihov predsednik ne priča za naš list.


Čanak lupa po klaviru dok Kolundžija peva

Nenad Čanak, kad god ima priliku, sedne za klavir, a tako je bilo, kako kažu upućeni, i kad je DOS slavio pobedu na izborima. Svojevremeno je čak i ministar građevine Velimir Ilić tokom žučnih skupštinskih rasprava s liderom LSV otkrio javnosti da je prilikom jedne proslave Čanak mrtav pijan seo za klavir, „udarao po dirkama“, dok je Nada Kolundžija (61), poslanica DS, pevala.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.