Reklame


Manojlovićka neće videti dečka narednih šest meseci, pošto je otputovao u Ameriku

Rada Manojlović,
Rada sad nikako da se skrasi u ljubavi

Veza na probi!

Tek što je javnost saznala za njihovu emotivnu vezu, Momir Gajić i Radmila Manojlović moraće da naprave šestomesečnu pauzu. On je zbog poslovnih obaveza pre nekoliko dana otputovao u Ameriku, gde će ostati pola godine. Nakon toga će ponovo doći u Srbiju, dragoj u zagrljaj, ako ga bude čekala. Ili ako ne nađe drugu tamo.

Pevačica je zbog Momirovog odlaska zapala u depresiju i već danima slabo jede, a i komunikaciju s bliskim prijateljima svela je na minimum.

- Do pre nekoliko dana bila je presrećna, ali sad je već u krizi. Iako se čuju više puta u toku dana, i Rada i Momir pate zbog fizičke razdvojenosti. Ona u javnosti priča da nema dečka, jer ne znaju šta će biti s njihovom vezom - kaže za Kurir njena bliska prijateljica.

Ovo je prvi test na koji je naišla njihova višemesečna veza, a kako će se trenutna „ljubav na daljinu“ odraziti na njih, ostaje da se vidi. Može se desiti i da će Rada uskoro spakovati kofere i krenuti put Amerike. Ali onda bi njena karijera pala u zapećak, što joj se baš i ne isplati.

Da ne bismo nagađali, pozvali smo Radu da nam otkrije svoje planove, ali nije nam se javila.
Momir GajićMomir Gaji
ć

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.