Reklame


Ako je neko pomislio da je Stanković uobražen i da pristaje da radi samo s velikim zvezdama, prevario se, jer ovaj pevač radi i sa amaterima, pa je tako pre nekoliko dana u Nemačkoj dva dana zaredom pevao s vlasnicom hita „Neko će mi noćas napraviti sina“ - Sandrom Afrikom.

Pevač  u Nemačkoj nastupa s pulenkom Mileta Kitića
Pevač u Nemačkoj nastupa s pulenkom Mileta Kitića
Naime, kako saznajemo od izvora upoznatog s nastupima mladog pevača, njegov program se dosta promenio, pa je tako primoran da se prilagodi pevačima koji možda i nisu njegov nivo.

- Od kako je predstavljao Srbiju na evrovozijskom tačmičenju, često je moglo da se čuje da je umislio da je velika zvezda te da se u tom smislu i dosta promenio, a to je i jedan od razloga što je izbačen iz „Granda“, ali vidite kako se kolo sreće okreće, sada peva zajedno sa igračicom pevačicom Sandrom Afrikom, čije glasovne sposobnosti nisu ni približne njegovim, ali dečko mora da zaradi pare. Ne znam kako njih dvoje izgledaju na sceni, ali je sigurno da je prizor zanimljiv. Dva dana zaredom su pevali zajedno u Nemačkoj, tako da je možda i ona bila „rame za plakanje“ - rekao je naš izvor.
Koleginica ga uči da njiše kukovima: Milan Stanković
Koleginica ga uči da njiše kukovima: Milan Stanković | Foto: Nenad Milošević

Verujemo da Sandra Afrika može za to vreme da nauči Stankovića nekim od seksi pokreta koje izvodi na sceni, tako da nas ne bi iznenadilo da bivši grandovac nekom sledećom prilikom pokaže kakvo igračko umeće je stekao.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.