Reklame


Premijer Ivica Dačić je u roku od nekoliko dana dobio pohvale s neočekivanih mesta - od golišavih predstavnica srpske estrade. Uspešno je prošao na skenerima dekoltirane pevačice Jelene Karleuše i razgaćenog foto-modela Branke Knežević, koja ga je "uslikala" golim međunožjem na snimanju skrivene kamere.
Navodna voditeljka navodne emisije "Opušteno sa..." opušteno širi golo međunožje, a premijerova reakcija se kreće od šoka, preko smeha, do nelagode

Devojka koja je u skrivenoj kameri "Nemoguća misija" glumila voditeljku koja ne nosi donji veš i pokazuje golo međunožje premijeru Srbije je bivša manekenka i foto-model Branka Knežević (36).

- Na snimanju je bilo fenomenalno! Nije mi bilo neprijatno, naprotiv! Ja sam profesionalac. O premijeru mogu da kažem sve najlepše. On je jak, snažan i stamen, pravi čovek za tu funkciju. Baš takav treba da vodi ovu zemlju - kazala nam je Branka Knežević.

Branka Knežević je krasila naslovnicu hrvatskog "Plejboja" prošle godine. Majka je četvorogodišnjeg dečaka i živi u Novom Sadu.

Karleuša: "Ko me u ovoj haljini gleda pravo u oči ima snagu da bude premijer"


Karleuša i Dačić: "Snaga, volja i kapacitet"
Sličan pdouhvat, samo čedniji, sa Dačićem je prethodno izvela pevačica Jelena Karleuša. Ona je, obučena u tesnu haljinu koja je jedva držala njene grudi, pohvalila premijerovu "snagu i volju" da je u takvom izdanju gleda pravo u oči.

- Onaj ko me gleda pravo u oči (u ovakvoj haljini), ima kapacitet da bude premijer jedne države - ocenila je Karleuša u komentaru ispod provokativne fotografije koju je okačila na svom profilu na "Tviteru".


0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.