Reklame


U poštanskim sandučićima na Novom Beogradu ljudi počeli da nalaze poruke od sekte koja daje ponudu za odlazak u svemir.

Jezivo!
Na Novom Beogradu pre nekoliko dana pojavio se čudan letak na kome je nacrtan leteći brod i gde stoji ponuda za evakuaciju u svemir.

- Upozorenje! Da bi vas zarobili, vas i stvari počeli su obilježavati čipovima. Gušteri iz paklova. Od 1998. godine traje stanje pripravnosti za evakuaciju - piše na ovoj kartici.

Ako ste i vi među svojim računima našli ovu poruku, ne brinite. Nisu stigli vanzemaljci, reč je o sekti koju godinama forsiraju anonimni ljudi, a nazivaju je „anđeli neba“.

- Iz sandučeta s računima izvukao sam i ovo čudo. Nisam mogao da verujem. Čitao sam o ovoj sekti, godinama je zastupljena u Hrvatskoj. Kao što vidite, sve je napisano na hrvatskom jeziku. Sada je ceo Novi Beograd preplavljen ovim glupim porukama - kaže naš sagovornik, inače građanin Novog Beograda.

Na ovom letku možete videti plavokosog lika pod imenom Aštar Šeran, koji je navodno vođa ove velike svemirske flote. S druge strane letka videćete opet Šerana sa još nekim facama, pa čak i likom Isusa Hrista.

Najgore od svega je to što na svom sajtu imaju uputstvo za svoje vernike za evakuaciju u svemir i zaštitu od čipovanja. Na tom uputstvu, gde se u pozadini vidi Novi Beograd, objasnili su da se štampaju ove kartice, kao i na koji način da se dele.

- Potrebno je samo da odaberete, nemojte oklevati - piše u uputstvu i dodaje se: Volimo vas i pomažemo vam!

Benda napisao uputstvo

Uputstvo koje se pojavljuje na sajtu ove sekte napisao je Ivo A. Benda, koji je bio jedan od organizatora „Universe People or Cosmic People of Light Powers“ pokreta. To je zapravo češki i slovački pokret koji je organizovan 1990. godine, a čiji je sistem zasnovan na postojanju vanzemaljske civilizacije.


0 коментара:

Постави коментар