Reklame


Istina: Jelena Karleuša opet podstanar na Dedinju!
“Nova Karleušina vila” od 450 kvadrata, koja vredi dva miliona evra, zapravo pripada bivšem Zvezdinom kapitenu Nenadu Kovačeviću Piksiju


Velelepna vila na Dedinju, u koju se pred Uskrs uselila porodica pevačice Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, ne nalazi se u njihovom vlasništvu, već pripada bivšem kapitenu FK Crvena zvezda Nenadu Kovačeviću Piksiju, saznaje Telegraf.rs!
Naime, Kovačević je početkom godine sporazumno raskinuo ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana i prešao da igra za FK Baku iz Azerbejdžana, nakon čega je njegova kuća od 450 kvadrata ostala prazna. Tako je Kovačević odlučio da je izda, ali nekome pozdanom, pa je Duško Tošić, kao njegov bivši klupski kolega i prijatelj, bio odličan izbor.

Tošićeva žena je, međutim, iskoristila ovu priliku da se javno pohvali da su se za Uskrs preselili unovi dom, koji, kako su objavili neki dnevni listovi,  vredi više od dva miliona evra.
Naš portal, međutim, otkiva da Tošići u ovoj vili žive samo kao podstanari, a slike koje je “mala od Skandala” još pred Uskrs počela da kači na svoj Fejsbuk i Tviter profil to i potrđuju.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.