Reklame



Ono što se kod nas zove zloupotreba službenog položaja i državne funkcije kako bi se došlo do privatnog biznisa i dobiti, odavno je prisutno i u SAD kod nekih clanova americke administracije. To se cesto svodi na prikriveno korišcenje CIA za pokretanje gradjanskih i medjunarodnih ratova, a sve sa ciljem da se odredjene privilegovene multinacionalne kompanije pojave kao snabdevači oružijem, investitori u izgradnji porušene infrastrukture (parama poreskih obveznika) ili vojnih baza (tobože potrebnih americkim nacionalnim interesima). Uz njih posao nalaze razne agencije za konsalting i vojnu i policijsku obuku. To danas "moćna" Amerika najbolje prodaje, dok je ogroman broj radnih mesta krišom preseljen na Deleki Istok jeftinijoj radnoj snazi. Unosne tezge tako ostvaruju penzionisani obaveštajci i generali, te neizbežni bankari Vol Strita koji ratom opustošenim zemljama daju kredite, baš kao i americkoj državi koja onda ide zvanicno sa vojskom da deluje kao mirotvorac u Nikaragvi, Avganistanu, Koreji, Iraku, Bosni, Kosovu… (i sprema se verovatno za Srbiju).
Medjunarodno pravo to zove organizovani kriminal i zločinacko udruživanje protiv covecnosti, a sve u cilju sticanja profita i pljacke.
Za ovaj unosan biznis, neophodno je imati dobru poziciju u Vašingtonu i medije kojima se lako može manipulisati javnim mnjenjem Amerike i sveta. Ali, zahvaljujuci mnogim "procurelim" informacijama na Internetu o svemu ovome se dosta zna. Odakle informacije cure? Upravo od agenata CIA, FBI i Nacionalne bezbednosti, ali i MI5 i MI6 i Mosada, od njihovih patriota i profesionalaca koji veruju da im je posao da rade u interesu svojih država, a ne za mocni korporativni biznis.

Na žalost većina gradjana na prostoru bivše SFRJ ne zna da je upravo citav Balkan u proteklih 15 godina konstantno plen pljacki i izazivanja ratova i kriza od strane ove ogranizovane ekipe iz Vašingtona, Izraela i iz Vol Strita. Ovakve prikrivene operacije CIA osetili su prvi, još u vreme Regana, gradjani Latinske Amerike, a kasnije i mnoge druge zemlje.
Ogromna finansijska moc privatnih bankara i multinacionalnih korporacija, a sa druge strane konformizam i lakomost na novac americkih kongresmena, te zaposlenih u CIA i FBI, po sistemu poltronstva i negativne slekcije, kao i u famoznoj "medjunarodnoj zajednici" gde su najkorumpiranije UN, cine organizovan sistem za pljacku globalnih razmera. Žrtve ovog sistema su mali narodi i njihove države.
Funkcionisanje ovog sistema danas se zove "medjunarodna politika", a da bi neko uopšte došao u poziciju da sedne na funkciju predsednika države ili vlade mora da plati preskupu izbornu kampanju. Odakle politicarima novac za to?
Finansiraju ih upravo ti bankari i "biznismeni", kao i nevladini agenti uticaja, koji im usput daju i politicke smernice. Tako je krug zatvoren i pod plastom demokratije, na celu najuticajnijih država sveta su vec probrani i kupljeni saradnici. Oni koji to ne shvate, što je verovatno bio slucaj pokojnog premijera Zorana Djindjica, bivaju izbaceni iz igre i zamenjeni pouzdanijim igracima.
Dakle, jasno je ko može biti i na celu SAD. Tako je ova mocna zemlja dovedena u poziciju najveceg globalnog tiranina, a zapravo je pion, kao ogromna pesnica (bez glave) u rukama onih koji njome nevidljivo upravljaju. Dva puta je Amerika ušla u ratni sukob u Evropi, a da gradjani Amerike za to nisu imali nikakav razlog. Ali imali su Bankari i Biznismeni.
Ko su ti mocni ljudi u Americi? Zovu ih danas popularno neokonsi, zbog svog desnicarskog neokonzervativnog politickog opredeljenja, iako je i ono samo ideološka farsa za narod.
Mnogi od njih imaju izraelsko državljanstvo, dok sa funkcija u Pentagonu, Beloj kuci, CIA, DIA, FBI, FEMA, NSO … manje ili više prikriveno rade za Izrael, ali ne kao nacionalnu državu Jevreja, vec za Izrael kao veštacku tvorevinu koju su osnovali cionisti.
Inače, cionizam, komunizam, liberalizam, boljševizam, ideološki su pokreti kojima isti ti vešti svetski oligarsi poslednjih sto godina savršeno orkestriraju svetskom politickom scenom.
Sve države zapadne Evrope i SAD odavno su pod kontrolom ove bankarske elite koju kontrolišu najmocnije dinastije sveta.
Šta su prikrivene operacije CIA? To su akcije koje se ne finansiraju iz državnog budžeta SAD i njih Kongres ne može da kontroliše. Za takve poslove CIA mora da nadje novac na drugom mestu i to su najcešce poslovi od šverca droge i oružija. Ako niste znali droga je upravo zato zabranjena svuda u svetu, ali ocito onaj ko je želi uvek dodje do nje. Naravno po visokoj ceni. I narkomana je sve više i više. Simpaticno, zar ne?
Kosovo i Makedonija odlična su tranzitna podrucija za krijumcarenje, kako droge tako i oružija, ali i za pranje para. Neki stucnjaci su odavno otkrili da je i klima na Kosovu izuzetno dobra za gajenje nekih lakih opojnih trava. Baš kao što je Avganistan svoju ekonomiju razvio gajenjem opijuma, baš kao što su laboratorije za preradu narkotika najvece u Kolumbiji. Sve to inace odavno kontroliše CIA, "boreci se protiv" narko kartela(!)
Da li neko zaista misli da je moguce bilo u Srbiji, na Kosovu, u Bosni i Crnoj Gori krijumcariti drogu, oružje, cigarete, naftu, šecer, ulje..., i sve to u vreme medjunarodnih ekonomskih sankcija ("nametnutih i nicim izazvanih"), a da to ne zna CIA? Nemoguce! I sve poslove oko šverca pratila je i verovatno organizovala CIA. Koji su se srpski "patrioti" i "obilici" od toga ovajdili, CIA savršeno dobro zna. Koji su se hrvatski "domoljubi" obogatili na svom "domoljublju", takodje zna. I neki islamski "borci za slobodnu Bosnu" izašli su iz "genocida koji su Srbi nad njima pocinili" kao bogataši. I Agim Ceku, Taci, Haradinaj, Suroji, sve naprasni bogataši postali su to od kada se bore za "nezavisno" Kosovo. Saradnik vojne firme za konsalting, Ceku je bio i u Hrvatskoj, Bosni, a prethodno general "insajder" u JNA. Sve ove ljude CIA ima u svojoj arhivi za slucaj da postanu neposlušni. Zato je Ceku i postao premijer.
Naravno da Albanci sa Kosova, obični gradjani, od te "nezavisnoti" nemaju i nece imati ništa, osim dugova koje ce generacijama otplacivati, jer ce ih Svetska banka milijardama bezvrednih dolara zadužiti. Ali imace pljacku i zemlju punu osiromašenog uranijuma i kriminalaca. I uverenje da su sada "nezavisni"! Ovo pominjati na Kosovu je najstrože zabranjeno. Promucurni Albancui su to shvatili, ali politicki nepismenih je mnogo više. Baš kao što je to bio naivni Ibrahim Rugova. Mediji su odavno u rukama pouzdanih Bilderberg saradnika, i u njima se niko nepodoban ne može oglasiti.
Da li ima toliko naivnih u Srbiji koji se nikada nisu zapitali kako takav polupismen i zaostao albanski narod, gde još važi krvna osveta, može tako uspešno da lobira u Vašingtonu za svoju nezavisnost? Odakle im to znanje, veze? Odakle im novac? Zar su Srbi toliko glupi, pa to nisu umeli?
Nema nikakvog lobiranja u Vašingtonu. Postoji samo prevara i uzimanje para naivnima, jer neokonsi su diktirali i orkestrirali ko ce se boriti za "nezavisno Kosovo", ko za "unitarnu Bosnu", ko za "državu hrvatskog naroda", a ko treba da bude krivac za sve nesrece. Uloga krivca je, na žalost, pripala Srbiji.
Ako ima nešto zajednicko za Ahtisarija, Cernomirdina, Kušnera, Štajnera, Petersena, Eidea, Holbruka, Ešdauna i ostale lordove i emisare koji su sedeli na funkciji nekog balkanskog administratora ili posrednika, to je ljubav prama novcu, nepatriotizam i neograniceni cinizam.
Izvršni producenti u finansiranju ove globalne politicke predstave bili su Daglas Feit i Ricard Perle (obojica jedno vreme na visokim državnim funkcijama u Pentagonu), preko svoje advokatske kancelarije "Feit and Zell" osnovane u Izraelu, i sa predstavništvom i u Moskvi. Operacijama su rukovodili od 1987. do 2004. Oni su preko Bosanskog Odbrambenog Fonda i Rigs banke u Vašingtonu, gde je bio racun Fonda, prikupljali novac za "oslobodilacku borbu" Muslimana u Bosni i na Kosovu u velikom broju islamskih zemalja. Nekoliko stotina miliona dolara sakupljenih za "oslobodioce" od "Miloševiceve velike Srbije" išao je iz arapskih zemalja i sa dalekog istoka, preko Vašingtona na Balkan.
Ali, na tom putu velike svote novca su negde "iscurile". Tako je jedna nezavisna istraga FCEN-a otkrila da on odlazi na racune nekakve Al Kaide (za koju se tada prvi put culo) kao i Iranske Pasdarans Revolucionarne Garde.
Tako su placani mudžahedini, najamnicka vojska, koju su sacinjavali uglavnom siroti i ratni veterani iz Avganistana koji su dovoženi u Bosnu i na Kosovo da cine teške zulume nad srpskim civilima i izazivaju Srbe. Tako je perfidno izrežirana i Srebrenica. Znajuci da ce se Srbi osvetiti za izvršen brutalni pokolj nad srpskim stanovništvom, "mirovne snage" korumpirane medjunarodne zajednice sa oznakom UN, povukle su se i ostavile naoružane mudžahedine u "demilitarizovanoj zoni" sa velikim brojem civila, Muslimana. Mediji su onda sacekali osvetu Srba nad mudžahedinima i sve zlocine preveli kao "ubistva nedužnih civila" i pripisali ih "velikosrpskim genocidnim namerama". Tu je i silovanih, cak 50 000, muslimanskih žena. Perfidno, zar ne? I to je pravi prikriveni zlocinacki poduhvat protiv covecnosti koji je organizovala mocna neokonzervativna klika iz Vašingtona zloupotrebljavajuci, ne samo americku državu, vec i citavu NATO organizaciju uvlaceci u svoj paklemni plan sve zemlje clanice.
Danas se iz obaveštajnih krugova u Francuskoj, Pakistanu, ali i Turskoj vec stidljivo može cuti da nikakva Al Kaida zapravo ne postoji.
Ko onda u njeno ime organizuje teroristicke napade širom sveta? Ako ste inteligentni, citaoce, sami cete zakljuciti.
Miloševic je ocito od americkih patriota iz CIA i FBI dobio veliki broj dokumenata koji su ovu bandu mogli da raskrinkaju i to na pravom mestu, u Haškom sudu.
Javno prikazivanje ove paklene nameštaljke sa svim DOKAZIMA o njenim akterima i mreži delovanja bila je najverovatnije namera Slobodana Miloševica u njegovoj završnoj reci u Hagu. I to se moralo spreciti.
Za zločince iz neokonzervativnog klana, kako Republikance tako i Demokrate (Klintona, Buša, Olbrajt, Cejnija, Klarka, Holbruka, Heiga, Feita, Perlea itd.) koji su teško zloupotrebili svoje državne funkcije radeci i protiv interesa americkog naroda, na šta su bili po Ustavu obavezni, Miloševic je postao OPASNOST.
Dakle, nije bitno cime je ubijen, vec zašto i po cijem nalogu. Holandija je inace saveznica SAD (citaj neokonsa). Nemoral, opšta korupcija i teška hipokrizija danas su evidentni na svetskoj politickoj sceni.
Na sreću, sve je više informacija koje cure u americku i svetsku javnost preko Interneta, a zbog cega americki Kongres pod pritiskom i pretnjama nervnim gasom i lažnim uzbunama (februara ove godine) stalno mora da izglasava i produžava trajanje zakonima kojima se informacije prikrivaju, dokumenta klasifikuju, a mnogi pojedinci prisluškuju. FBI i CIA su bukvalno podeljene, a SAD u velikoj i politickoj i ekonomskoj krizi i strahu.
Nacionalni dug SAD je premašio odavno 8 triliona dolara. Neokonsi, zato na svaki nacin pokušavaju da izazovu globalni rat, opšti haos, nakon koga ce prevesti svet u Novi Svetski Poredak (globalno robovlasništvo bez nacionalnih vlada).
Da se istina zamagli, a pljačka nastavi i u Srbiji se danas pokušava rasplamsati, baš kao i u svetu, ideološki sukob i podela medju gradjanima. Isto se radi u Francuskoj i Nemackoj, Rusiji, Iraku, kao i medju Hrišcanima i Muslimanima širom sveta. Vodeci globalni mediji pod kontrolm istog korporativnog biznisa, baš kao i svi mediji u Srbiji, koji rade pod kontrolom istog glavnog i odgovornog urednika, to upravo cine. Upalite TV i pogledajte. I razmislite kome treba ta tenzija i nerviranje kome ste izloženi bez obzira koju politicku stranku podržavate. Srbiji ne treba.
Svet je danas nesumljivo u najvećoj krizi od početka Drugog svetskog rata, a otpori globalnim centrima moci sve su jaci. Za inteligentne ljude širom sveta, Slobodan Miloševic je bio hrabar i požrtvovani borac protiv ovog zla. Baš kao što su to bili Linkoln, gen. Džekson, Kenedi, kao što je to decenijama Fidel Kastro, Sadam Husein, a danas Lukašenko i najpopularniji Ugo Cavez iz Venecuele, koga CIA želi da ukloni po svaku cenu.
U Srbiji, medjutim, o ovome se malo zna, a njeni politicki neobrazovani celnici i korumpirane marionete na vlasti o Americi i "medjunarodnoj zajednici" sude na osnovu igranih filmova, globalnih kontrolisnih medija i placenih agenata od uticaja, koji im sede u kabinetima kao savetnici i ne skidaju se iz medija izigravajuci politicke analiticare. Potpuna neznalica, Boris Tadic agenciju neokonsa "RSLB" cak je i angažovao da rade na imidžu Srbije (iako su upravo i oni teško i sistematski kompromitovali Srbe), dok prikriveni, ali veoma obavešteni Koštunica srpsku vladu po svaku cenu održava, dok se zemlja ekonomski pljacka i uništava.
Odbijanjem da dostojanstveno sahrani Miloševica u Beogradu kao državnika sa svim pocastima, Srbija je sama sebe mazohisticki pljunula pred celim svetom.

Evo jednog dela sa sudjenja Slobodanu Miloševicu, gde on optužuje Osamu Bin Ladena za pomaganje OVK i njihove akcije na Balkanu. Radi se o unakrsnom ispitivanju svedoka Sabita Kadrijua, vodje OVK gerile, od 7. marta 2002.
SM: "Rekli ste da ste culi za KLA 1991."
Sabit Kadriju: "Citao sam tada u novinama da se nešto desilo u vezi sa njima".
SM: "Bili ste ukljuceni, kako kažete, u javne aktivnosti na pocetku 1990. Da li znate nešto o aktivnostima organizacije Osame Bin Ladena na Kosovu i Metohiji?
SK: Cuo sam za Bin Ladena te godine, ne pre, ali samo kada su u pitanju zlocini protiv americkih gradjana.
Ricard Mej (prekida) : Dosta o tome gospodine Miloševicu.
SM : "Da li znate za zlocine koje su Mudžahedini pocinili na Kosovu i Metohiji?
S. K. "Nije istina da je na Kosovu bilo Mudžahedina. Izmislili ste to. To je plod vaše mašte". 
SM: "Dobro, samo recite "to nije tacno " ili "ne znam". Trošite mi vreme. Evo, procitacu vam odlomak i vi mi recite da li je to tacno ili ne. (Cita) Al Kaida funkcioniše kroz neke teroristicke organizacije koje operišu pod njenim kišobranom ili uz podršku i ukljucujuci... preskocicu ovaj deo, ali evo sledeceg parceta... Albaniju itd. Da li je to tacno?
SK: " To nije tacno, i to je plod vaše mašte".
SM: (drži dokument u rukama i pokazuje. Vidi se oznaka FBI u zaglavlju). "Pa ovo je kongresni dokument Federalnog Biroa za Istraživanje".


Izvod iz Dokumenta 1: Kongresno svedocenje , Decembar 18. 2001. Utorak
POTKOMITET ZA MEDJUNARODNE OPERACIJE I TERORIZAM, KOMITET ZA INOSTRANE ODNOSE SENAT SJEDINJENIH DRŽAVA " GLOBALNI UTICAJ AL KAIDE"
Svedocenje J.T. Karusa, pomocnik direktora za istraživanja u Odeljenja za borbu protiv terorizma FBI.
"Dobro jutro gospodjo predsedavajuca i clanovi potkomiteta. Moje ime je J.T. Karuso i trenutno sam pomocnik direktora FBI u Odeljenju za borbu protiv terorizma. Govoricu o Al Kaidi.
Od njihove pojave otprilike 1991. grupa je imala štab u Avganistanu i Peševaru u Pakistanu. Onda 1991. grupa je preseljena u Sudan gde je imala štab približno so 1996., kada se Bin Laden, Muhamed Atef i drugi clanovi Al Kaide vracaju u Avganistan. Godinama je Al Kaida bila u Sudanu održavala mrežu i kancelarije širom sveta i osnivala poslove kojima je dolazila do sredstava za akcije.
VEZE AL KAIDE I DRUGIH TERORISTICKIH ORGANIZACIJA
Mada je Al Kaida funkcionisala nezavisno od drugih teroristickih organizacija, ona takodje funkcioniše i kroz neke od njih, delujuci pod njihovim kišobranom ili sa njihovom podrškom. To su: Al Džihad, Al Gama, Al Islamija (islamska grupa koju predvodi Šeik Omar Abdel Rahman i kasnije Ahmed Rafai Taha poznat kao Abu Jaser al Masri, Egipatski Islamski džihad i jedan broj grupa za džihad u drugim zemljama, ukljucujuci tu Sudan, Egipat, Saudi Arabiju, Jemen, Somaliju, Eritreju, Džibuti, Avganistan, Pakistan, Bosnu, Hrvatsku, Albaniju, Alžir, Tunis, Liban, Filipine, Tadžikistan, Azerbejdžan, Kašmirski region u Indiji i Cecenski region u Rusiji. Al Kaida je takodje održavala celije i personal u brojnim zemljama kako bi potpomagala svoje aktivnosti u Keniji, Tanzaniji, Velikoj Britaniji, Kanadi I SAD.
Al Kaida je predlagala da rade udruženo protiv neprijatelja Zapada - posebno SAD koje je Al Kaida smatrala kao nevernike koji daju suštinsku podršku drugim "nevernickim " vladama.
Al Kaida je akcijama odgovorila na prisustvo americkih oružanih snaga u Persijskom zalivu i na hapšenje, optužbe i osude ljudi koji su pripadali Al Kaidi , tako što je izdavala OSUDU (fatvu) koja je podrazumevala napade na sve americke vitalne objekte i interese, domace i strane, civilne i ratne ciljeve.
Te fatve rezultirale su napadima na americke državne ispostave u svetu ukljucujuci tu Somaliju, Keniju, Tanzaniju, Jemen i sada SAD (misli se na 11. sept. 2001.) Od 1993. godine hiljade ljudi je stradalo u ovim napadima.

Sudija Mej: "Koji je datum toga dokumenta".
Miloševic: "Decembar 18, prošle godine. Nakon 11. Septembra".
Sudija Mej:" Vrlo dobro. Možete to staviti u evidenciju za kasnije. U medjuvremenu, svedok je rekao da o tome ne zna ništa.
SM: Ja sam pitao svedoka da li je paragraf koji sam procitao tacan i on je rekao da nije nego da je to deo moje mašte. (svedoku) I sada želim da vas pitam da li je sledece tacno? (cita) Al Kaida podržava islamske borce u Bosni, Avganistanu, Čečeniji i na Kosovu. Da li je to tačno?
Sabit Kadriju: "Ne znam ništa o tome. Nisam ovde da govorim o Bosni i Avganistanu, ja sam ovde da govorim o Kosovu. Nema Mudžahedina na Kosovu i to je istina.
SM: Ali ja sam vas pitao šta znate o tim aktivnostima, ne da li su oni tamo jer je to nesumnjivo. Znaci, vi kažete da vi ne znate ništa o njihovim aktivnostima?
Sudija Mej: Ne, rekao je nije bilo Mudžahedina na Kosovu. To je rekao. 
SM: U redu, ali njemu ne treba toliko vaše asistencije. Ocigledno je da su Al Kaidini borci bili na Kosovu, u Bosni i u Albaniji. Da li je to tacno ili nije po vašem saznanju?
Sabit Kadriju: Vec sam rekao ne znam ništa o drugim zemljama i kada govorite o Kosovu mogu reci da tamo nije bilo Mudžahedina.
SM. Taj poslednji pasus sam citirao MSNBC.
(radi se o dokumenu koji u zaglavlju ima "Kongresni istraživački servis" i naslov "Ko je Osama Bin Laden?"
(citirani deo)

"Veruje se da Al Kaida ima svoju mrežu u 60 zemalja, aktivne celije u 20, ukljucujuci SAD. Veruje se, takodje, da ima trenažne centre u Avganistanu i Sudanu, a prve operacije u 1994. ukljucivale su clanove iz Egipta, Alžira, Tunisa i Palestine. Medju zemljama regiona identifikovanih da imaju aktivne celije Al Kaide su Pakistan, Avganistan, Kosovo, Cecenija, Filipini, Egipat, Tunis".

14 коментара:

  1. Kakv skup gluposti na jednom mestu!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Милане, боље би било да извадиш 'шаргарепу' из уста и угасиш телевизор, мало мућнеш главом... и приметићеш да ти се у глави полако бистри слика. Можеш ти то, верујем искрено!!!

      Избриши
    2. Bravo Jovane, neka si budali rekao, mozda bi trebalo malo i da krene sa jutanjom gimnastikom, to takodje pomaže da se misli razbistre.

      Избриши
  2. Da li znaš šta je trebalo da pokojni predsednik Milošević iznese u završnoj reči? Da li znaš da postoji taj dokumenat i da je u posedu državnih organa Srbije?

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман30. јун 2012. 15:40

    .....svi mi znamo sta je Amerika....CIA.....

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман1. јул 2012. 08:10

    Milosevic se jedini suprotstavio zlu....pokusao....

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман4. јул 2012. 08:23

    НА НАШУ ВЕЛИКУ ЖАЛОСТ ТАКО ТО БИВА КАДА АМЕРИ УПРУ СВОЈЕ ПОГАНЕ ПРСТЕ НА НЕКУ (ОД ЊИМА АТРАКТИВНИХ ДРЖАВА) А СВЕ ЗАРАД СВОЈИХ ЛИЧНИХ И СЕБИЧНИХ ИНТЕРЕСА ПО БИЛО КОМ ОСНОВУ СТРАТШКОМ, ВОЈНОМ ИЛИ ЕКОНОМСКОМ ЧИМЕ СВОЈУ ВИЈНУ ИНДУСТРИЈУ УПОШЉАВАЈУ.

    ОдговориИзбриши
  6. Ne budite naivni... Milosevic je saradjivao jezivo sa Amerikancima. U ratu u Bosni je jezivo profitirao, a nas je zavio u crno. To je covek koji je povuko vojsku iz Krajine i sa Kosmeta. To je jedan izdajnik koji je trgovao sa srpskim svetinjama ljudima i teritorijom. To sto je pokusao da obelodani sve sto su Amerikanci radili tokom rata devedesetih to je generalno uredu. Mada je to samo pokusaj samaranja onih koji su mu okrenuli ledja. Kao sto je Sadam bio miljenik zapada (nekada), kao sto je Gadafi finansirao mnoge predsednicke kampanje, izbore po celoj Evropi, tako im je ta EU i SAD okrenula ledja i poubijala ih sve od reda kada su dosli do vrhunca moci. Ti olosi prvo proizvedu olosa, pa kada se otrgne kontroli, onda ga pojede mrak! Milosevic je jedan olos koji se otrgo kontrolo, i pokusao da zbog toga sto su mu olosi okrenuli ledja pokusa da ih pobedi na sudu. KO SA DJAVOLOM TIKVE SADI, O GLAVU MU SE LUPAJU!!!

    ОдговориИзбриши
  7. Sto bi rekao jedan od najvecih osvajaca na svetu Sultan Sulejman,sto amerikanci nikada nece biti!NE DAJ BOZE DA SE SRBI SLOZE

    ОдговориИзбриши
  8. siguran sam da je 99 % ovoga sto je napisano istina .... pa ameri su pravili filmove sa tom tematikom ... zapravo deo amera koji je hteo da to pokaze prostom narodu ... ne secam se kako se zove ali je igrao nikolas kejdz ... jevreji i ameri piffffff zlo ... sad sam shvatio sta je hteo Gospodin A.H. da uradi u periodu 1939. do 45 . da pocisti zlikovce !

    ОдговориИзбриши
  9. Istina je... drGUčija???
    u naslovu?
    pa kako to??? :(

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.