Reklame


Naučnika 6. januara 1943. zadavio Oto Skorcenji, elitni Hitlerov ubica. Teslin pomoćnik, koji ga je izdao, bio je otac 41. predsednika SAD Džordža Buša


Zavera neslućenih razmera!
Nikolu Teslu, možda i najvećeg naučnika svih vremena, 6. januara je zadavio Oto Skorcenji, elitni ubica Adolfa Hitlera, vođe nacističke Nemačke!

Ovo tvrdi američki autor Don Nikolof, koji se bavio istorijom Trećeg rajha i vezom američkih predratnih industrijalaca s nacistima.

On piše i da su mnogi Teslini patenti, među kojima i čuveni „zraci smrti“, kojima je, navodno, mogao s neba da obara avione kao od šale, dospeli u ruke nacista, preko njihovih bogatih simpatizera u SAD.

Smrt

Poslednji čovek koji viđen u poseti Nikoli Tesli bio je njegov asistent Džordž Šerf, koji je u hotelu „Valdorf-Astorija“, gde je srpski naučnik živeo, bio 4. januara 1943. godine. Genije je pronađen mrtav četiri dana kasnije, 8. januara 1943.

Međutim, Šerf nije bio poslednji čovek koji je video ostarelog naučnika. Bio je to Oto Skorcenji, elitni Hitlerov ubica, koji je u sobu ušao 6. januara i navukao jastuk preko glave Tesle, držeći ga tako sve dok ovaj nije prestao da diše! Sa Skorcenjijem je u sobi bio niko drugi nego Rajnhard Gelen, visoki Hitlerov obaveštajac i jedan od nacista koji je posle rata dobio nemačko državljanstvo.

„Pre nego što smo ga ubili, pričali smo s njim o njegovim najrazvijenijim tehnologijama. Onda smo uzeli nacrte njegovih izuma“, pričao je Skorcenji pre smrti 1999. godine.

Misteriozni saradnik

Ko je bio pomenuti Džordž Šerf, jedan od najbližih Teslinih saradnika u poslednjim godinama njegovog života? Prema tvrdnji autora Nikolofa, Šerf nije bio niko drugi nego otac kasnijeg šefa CIA i potom 41. predsednika SAD -Džordža Buša starijeg!
Šerf (Buš?) je često plaćao boravak Nikoli Tesli u hotelu „Valdorf-Astorija“ i bavio se pravnim i finansijskim poslovima naučnika.

Prema svedočanstvima Teslinih prijatelja, Srbin se često žalio da mu Šerfov sin - Džordž (rođen 1924), često pretura po laboratoriji i uznemirava ga. Džordž, koji je kasnih tridesetih mogao da ima petnaestak godina, nije niko drugi nego kasniji predsednik SAD - Buš.

„Uhvatio sam ga kako mi pretura po knjigama. Krao mi je stvari“.
Tesla je 41. predsedniku SAD zbog ovog dao nadimak „radoznali Džordž“ i „nestašni majmunčić“.

Prema tvrdnji Nikolofa, pravo ime Džordža Buša bilo je Džordž Šerf, a njegov otac bio je blizak saradnik nacista pre drugog svetskog rata, da bi posle i jednom i drugom američka vlada dala novi identitet, kao i mnogim drugim nacistima.

Ispovest dželata

„Tesla je mrzeo mlađeg Šerfa“, rekao je u samrtnoj ispovesti Skorcenji.
I Hitlerov dželat je potvrdio da je pravi identitet Džordža Buša - „Georg Šerf junior, sin imigranta iz Nemačke, računovođe Georga Šerfa seniora. On je bio saradnik funkcionera nacista“.

Skorcenji je za svoje tvrdnje imao i dokaz - fotografiju na kojoj su on, Jozef Mengele, Martin Borman, Rajnhard Gelen i porodica Šerf.

„Georg Šerf 
junior je bio naučen da bude špijun i sa zadatkom poslat u SAD“, rekao je Skorcenji. „Kasnije je ga je tamo usvojio i dao mu lažne papire američki senator Džordž Preskot Buš. Posle rata, ja sam pomogao Šerfu (Bušu) da osnuje CIA“.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.