Reklame


Marta spavala, Mile se grlio sa manekenkom!
Dok je njegova supruga Marta Savić mirnim snom spavala u bračnom krevetu, folk pevač Mile Kitić priveo je u njihov zajednički dom atraktivnu manekenku! Ruku na srce, samo za potrebe snimanja spota za pesmu „Paklene godine“, a ne iz nekih drugih pobuda!


Naša ekipa se zatekla na licu mesta, a imali smo šta i da vidimo - vruće scene folk pevača i mlađane lepotice! Da stvar bude interesantnija, za sve to vreme Miletova supruga Marta bezbrižno je spavala u sobi, bez ikakve namere da isprati akciju koja se odigravala u kući! Folk pevačica, izgleda, ima poverenja u svog supruga, iako je on nedavno snimljen u emisiji „Paparaco lov“ kako sa nepoznatom plavušom odlazi u jedan motel na Avali:
- Naravno da moja žena ima poverenja u mene! Rekao sam joj da ću snimiti novi spot u našoj kući, da će doći neke manekenke koje su sa mnom u spotu, a ona mi je na sve to rekla: „Dobro, ljubavi. Nemojte samo mnogo da se derete jer ću da spavam“. Inače, od kada se vratila sa Tajlanda, Marta ne može nikako da se navikne na vremensku razliku, pa po ceo dan spava i razvlači se po krevetu - rekao je Mile za „Alo!“.
Posećanja radi, nakon spornog snimka emitovanog na Televiziji „Pink“, Marta je preko prijatelja poručila suprugu da mu je bolje da je ne čeka kod kuće kada se bude vratila sa Tajlanda!
Ipak, kada se malo slegla situacija oko Miletove švaleracije, supružnici su se sastali i popričali na miru, te odlučili da svojoj ljubavi pruže još jednu šansu.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.