Reklame


Američka hevi metal grupa Metalika nastupiće 8. maja u Beogradu na Ušću, gde će izvesti sve numere sa "Black albuma" iz 1991. godine, kao i pesme sa ostalih albuma, objavljeno je na sajtu Beogradske arene.
Beogradska publika oduševljena nastupom Metalike
 

Beogradska publika uživaće u izvođenju "Sad but True", The Unforgiven", "Enter Sandman", "Nothing else matters" - hitova sa jednog od najprodavanijih Metalikinih albuma - "Black albuma".

Evropska turneja održava se povodom 20-godišnjice Metalikinog najuspešnijeg albuma, koji je, kada je izašao bio bez imena, te je "Black album" nazvan po crnom omotu. On je bio prvi na top listama u 25 zemalja, i prodat je u više od 25 miliona primeraka širom sveta.



Bend je danas na svom zvaničnom sajtu objavio da evropsku turneju proširuje nastupima u Pragu, 7. maja, gde i počinje turneju, a sledeće večeri će nastupiti na beogradskom Ušću.

Ulaznice za beogradski koncert biće u prodaji od petka, 27. januara, a više informacija o cenama i kategorijama ulaznica biće objavljeno u toku nedelje.

Metalika je prvi put pred beogradskom publikom nastupala 2004, kada je održala koncert na stadionu Partizana.


Metalika je osnovana 1981. kao andergraund hevi metal bend, a dve godine kasnije objavila je svoj prvi album "Kill 'Em All", sa kojim se ubrzo proslavila u celom svetu.
Metalikini albumi prodati su u 100 miliona primeraka širom sveta, i osvojili su zlatne i platinaste tiraže u preko 40 zemalja. "Black Album" dobio je dijamantsku nagradu, koja se dodeljuje za više od 10 miliona prodatih primeraka.

Poslednji album "Death Magnetic" iz 2008. našao se na prvim mestima top liste u 32 zemlje i prodat je u 28 miliona kopija širom sveta.

Nastupu Metalike u Beogradu obradovaće se i jedan poznati navijač Partizana:


0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.