Reklame



Stara ljubav, zaborava nema: Ekrem liže Vendi stopala u "Farmi"
Ekrem Jevrić, bivši učesnik rijalitija "Farma" i hip-hoper Ali King snimiće 21. januara u Njujorku spot za svoj duet "Vendi". Izgleda da Ekrem Jevrić, autor Ju Tjub hita "Kuća, pos'o", ni nakon godinu dana nije zaboravio "Vendija"...



Čini se kako emigrant iz Sandžaka, koji živi u Njujorku, ne može da zaboravi crnokosu pevačicu za kojom je poludeo u rijalitiju. Ona je i nakon izlaska iz šoua izjavila da je on stalno zove, govori joj da je voli i da će je zauvek voleti.

 
Podsetimo se - tokom boravka na "Farmi", Ekrem je lizao Vendi stopala, a ona je tražila da je masira i ljubi. Međutim, nakon izlaska iz šoua rekao je da se toga ne seća i kako ga je Vendi napila. Ona nije želela to da komentariše sve dok je nije nazvao i izvinio joj se zbog laži koje je izrekao u emisiji kako bi smirio besnu suprugu Igbalu koja je izjavila da bi Vendi počupala kosu da je u njenoj blizini.



Navodno su se neko vreme tajno čuli kako za to ne bi saznala njegova porodica, a Vesna je otkrila da joj je predložio da se vide kad se vrati iz Amerike i dogovore oko zajedničkog koncerta.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.