Reklame


Kada se saznalo da su Riberi i njegov kolega Karim Benzema spavali sa Zahijom ona je imala tek 17 godina. Prostitucija u Francuskoj je zakonom dozvoljena, ali samo punoletnim osobama. Fudbaleri su prošli bez zatvorske kazne.
Francuska prostitutka za koju je ceo svet čuo kada se pre godinu dana saznalo da je kao maloletnica uzimala novac za seksualne usluge od fudbalera Bajerna Franka Riberija i još dvojice francuskih igrača, iskoristila je svojih pet minuta slave. Zahija Dehar, sada 19-godišnjakinja, slikala se za čuvene magazine “V” i “Veniti Fer”, a danas je na Nedelji visoke mode u Parizu predstavila svoju kolekciju donjeg veša.


Nekad su joj plaćali za seks, sada joj plaćaju da pozira za naslovnice





Zahija iz vremena kada se družila sa francuskim fudbalerima
U puno drugačijem izdanju, i dalje sa grudima u prvom planu, Zahija se ovih dana slikala za italijanski “Veniti Fer”, a sada predstavlja liniju veša sa svojim potpisom. Pomagala su joj dizajnerska imena poput Bruna Legerona i Žan Pjer Olivera, ali je mnoge najviše šokiralo to što je Karl Lagerfeld pristao da je fotografiše. Doduše, nije propustio priliku da podseti šta je bilo njeno primarno zanimanje.

- Ona je potpuno u stilu francuskih kurtizana - rekao je Lagerfeld.

Zahija pre godinu i po
Fotografije će biti deljene kao propagandni materijal na njenoj reviji, a oni koji su ih videli kažu da najviše liče na postere pinap devojaka.

Zahija je na svom tviter nalogu obznanila da je slikanje sa Lagerfeldom ostvarenje njenog sna, a kada je upitana za komentar o vezi sa francuskim fudbalerima rekla je:
 
- Ja ih sve volim. Uvek su me tretirali sa dužnim poštovanjem. Bila sam potpuno iznenađena kada sam saznala da mogu da dobiju tri godine zatvora zbog seks sa mnom.

Za svoje usluge naplaćivala im je oko 2.000 evra.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.