Reklame

Glumac zahtevao od vozača da ukloni taksi tablu i ostale oznake sa „mercedesa“ kojim se iz porodilišta odvezao sa Jelenom i ćerkom


Šta su ti kompleksi!
Ivan Bosiljčić je izričito zahtevao od taksiste da ukloni tablu i sve ostale taksi oznake sa sivog „mercedesa“ kojim je suprugu Jelenu i ćerkicu Ninu odvezao kući iz GAK „Narodni front“, otkriva za Kurir bliska prijateljica novopečenog tate.

- Celo društvo zbija šale na njegov račun! Zahtevao je od vozača da skloni sve što bi ukazivalo na to da je reč o taksi vozilu, jer nije želeo da Jelenu i bebu izvede u obeleženim kolima. Svi su pomislili da ih je čekao njihov prijatelj u „mečki“, ali prevideo je samo jednu bitnu stvar - registarske tablice! Na njima se jasno vidi da je to taksi, jer se završavaju slovima TX, što je zvanična oznaka za sve registrovane taksiste - naglašava naša sagovornica.

Verovatno vođen mišlju da pripadnici džet-seta treba da odišu stilom u takvim prilikama, on je angažovao vozača „mercedesa“. Ali, na njegovu žalost, celu akciju upropastila su samo dva slova.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.