Reklame

Nakon što su bosanski mediji juče objavili ispovest Bošnjakinje M. M. (42) iz Bijeljine, koja tvrdi da je tokom 1992. godine bila Arkanova robinja, njegova udovica Svetlana Ražnatović za „Alo!“ kaže da je zgrožena „količinom gnusnih i brutalnih laži koje su izrečene“ koje nisu „ni za trećerazredni film“. Bošnjakinja je opisala do detalja navodno zversko mučenje kojem je bila izložena tokom zarobljeništva.

M. M. optužila  Arkana da ju je  sa gardistima  mučio
M. M. optužila Arkana da ju je sa gardistima mučio | Foto: Profimedia
Na njene navode reagovala je Arkanova udovica, koja kaže da iza svega stoji velika propaganda koja se godinama vodi protiv naše zemlje i naroda.
- Zgrožena sam količinom gnusnih i brutalnih laži koje su izrečene, a koje su, opet, toliko bljutave da ne bi mogle da budu iskorišćene ni za scenario nekog trećerazrednog filma. Očigledno je da iza svega stoji propaganda protiv Srbije - rekla je za „Alo!“ Ceca Ražnatović i dodala:

-Ako je ta žena doživela išta od toga neka vidi da se utvrdi ko je odgvoran i neka odgvora za to, ali to moj Željko nije uradio.
Ona kaže da mnogi mogu da potvrde da se Arkan u Sarajevu nije zadržao duže od tri dana, te da samim tim navodi izvesne M. M. ne mogu da budu tačni.
U šoku zbog  napada na pokojnog muža: Svetlana Ražnatović
U šoku zbog napada na pokojnog muža: Svetlana Ražnatović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Arkanov kum i političar Borislav Pelević rekao je za „Alo“ da ovo nije prvi put da se takve stvari govore o gardistima.
- Ne mogu više da komentarišem takve gluposti - rekao je Pelević, koji je juče bio u inostranstvu.
U režiji Anđeline Džoli
Ispovest ove Bošnjakinje objavljena je uoči Međunarodne konferencije o istraživanju slučajeva seksualnog nasilja tokom rata u Bosni, a koja je održana juče u Sarajevu. Inicijativu za konferenicju pokrenuli su bivši ministar spoljnih poslova Velike Britanije Vilijam Hejg i glumica i rediteljka Anđelina Džoli.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.