Reklame

Kako piše novinar D.T. za "Tjedno.hr", Milan Popović nije otac Severininog sina Aleksandra!
Hrvati: Otac Severininog sina nije Milan, nego jedan srpski mafijaš?!
On samo glumi ulogu oca kao što je svojevremeno glumio Severininog muža! Severina se zaista na sudu bori za sina, ali takođe javnosti skriva veliki deo istine.
Milan nije otac njenog deteta, već se zna da čini uslugu jednom svom prijatelju, navodno srpskom mafijašu, s kojim je Severina takođe bila u vezi!

Severina i taj navodni u javnosti još nepoznati pravi otac njenog sina bili su zajedno i kad se sve zakomplikovalo dogovorili su se da pravu istinu prikrije Milan.

Kralj bakra, kako su ga zvali dok se nije započeo vezu sa Severinom, tada postaje Severinin Milan, tu ulogu je prihvatio i jedno vreme su se s javnosti oboje dobro šalili, ali kao što vidimo nije im to stalno samo tako polazilo za rukom.
Kad je dolazilo do prekida obično su nastupale etape prekida glumljenja njihovih uloga koje su zajedno s čovekom u pozadini nametnuli javnosti u bivšoj Jugoslaviji.
Međutim, javnosti još nisu otkrili pravu istinu, a posle svega teško to mogu i napraviti ne samo zbog navodnog velikog mafijaša u senci, nego i zbog sebe.
Ko zna kako bi sada u vreme Severinine najveće popularnosti javnost reagovala kad bi saznala da je veza s Milanom i cela sapunica koja je oko toga nastala izmišljena da bi se prikrila veza sa opasnim kriminalcem.
Oni bolje upućeni kažu da njena nova pesma Hurem govori o ljubavi s pravim ocem njenog deteta. Novi hit peva o Sulejmanu Veličanstvenom i Hurem, a zapravo javnosti Severina šalje tajne poruke koje dobro razumeju samo oni koji dobro znaju pravu istinu o njenoj  sapunici u kojoj je seksualna robinja srpskog mafijaša.
Podsetimo, Severina i Milan se bore oko starateljstva nad sinom Aleksandrom. Pevačica traži da se sin poveri isključivo njoj na izdržavanje i čuvanje, te da zbog dobrobiti deteta svaki kontakt Milana i Aleksandra bude u njenom stanu i u njenom prisustvu.
Podsećamo, izvor informacija je tekst objavljen na hrvatskom sajtu "Tjedno.hr".
Izvor: Pressonline

0 коментара:

Постави коментар