Reklame

Dragan Stamenković (44) iz Niške Banje, koji je uhapšen zbog sumnje da je 18. septembra brutalno ubio roditelje Milana (71) i Slavenku Stamenković (63), priznao je da je oca ubacio u septičku jamu iako je još uvek bio živ!!!

Monstrum: Dragan Stamenković
Monstrum: Dragan Stamenković
Zbog sumnje da mu je pomogla u uklanjanju leševa, juče je uhapšena i njegova nevenčana supruga Anita Stolić (38), sa kojom je donedavno živeo u porodičnoj kući na Jelašničkom putu.
Dragan je policiji detaljno i bez emocija priznao kako je na monstruozan način likvidirao roditelje.

- Dragan i Anita su uveče došli u kuću dok su se Draganovi roditelji spremali za spavanje i bili su u pidžamama. Došlo je do rasprave, zamerali su mu što se voda sa drugom ženom kada ima ženu i decu. On je onda letvom počeo da ih udara. Otac je krkljao, ali je još bio živ kada ga je sin ubacio u septičku jamu u dvorištu. Zločin je sa prozora gledala Draganova nevenčana supruga Anita - kaže za „Alo!“ izvor blizak istrazi.
Svirepo ubijeni: Slavenka i Milan Stamenković
Svirepo ubijeni: Slavenka i Milan Stamenković

Dragan je prvo ubio majku, iako ga je preklinjala rečima: „Nemoj, sine, molim te“. Njeno telo potom je preneo pomoću ručnih kolica jer je bila korpulentna. Navukao joj je najlonsku kesu na glavu jer nije mogao da gleda unakaženo lice. Pošto je ubacio oca, koji je još bio živ, stavio je betonsku ploču i nasuo zemlju.
Tragovi krvi na  kolicima u kojima  je Dragan mrtvu majku odvezao do septičke jame
Tragovi krvi na kolicima u kojima je Dragan mrtvu majku odvezao do septičke jame

Anita je ispričala da je bila u kuhinji kada je čula da se nešto dešava. Izašla je i videla Slavenku kako leži smrskanog lica i Milana pored nje na travi.
- Ona je rekla da joj je Dragan zapretio da prestane da plače rečima: „Ćuti, i tebe ću da ubijem, sve je to zbog tebe.“ Rekla je da joj je naredio da Milana uhvati za noge dok ga je on uzeo za ruke, pa su ga tako preneli do septičke jame. Slavenka je bila teška, pa su uzeli ručna kolica. Sutra uveče su ušli u septičku jamu da tela pomere dublje. Anita se branila da joj je Dragan pretio da će je ubiti ako mu ne pomogne - kaže naš sagovornik.

Iako Dragan nije objasnio motiv ubistva, pretpostavlja se da je okidač bilo prebacivanje roditelja zbog toga što je Anitu doveo kući, budući da je imao dva braka iza sebe.

- Oni su mnogo voleli unuke od druge Draganove žene, koja ga je napustila u martu ove godine nakon što ju je pretukao. Oni su se nadali da će se deca vratiti, ali kada je doveo Anitu, ta nada ih je napustila - pričaju komšije. Oni svedoče da je Dragan i ranije pretio roditeljima da će ih pobiti.
Septička jama bila je  prekrivena zemljom
Septička jama bila je prekrivena zemljom

- Vikao je da će ih pobiti i baciti u go*na. Policija je 50 puta dolazila, ali bi Slavenka uvek povlačila prijavu, pa je ostajao na slobodi - kažu komišije. Dragana je druga supruga napustila 25. marta ove gpodine jer ju je pretukao, nakon čega je sa dvoje dece bila tri meseca u Sigurnoj kući. Ana Radivojević, portparol Osnovnog suda u Nišu, potvrdila je da je u toku postupak zbog nasilja u porodici, kao i da je Stamenković osuđen na šest meseci zatvora zbog krađe u oktobru prošle godine, ali da presuda nije pravosnažna.
Majčine minđuše prodao, pa ženi kupio novi nakit!

Dragan je izjavio da su nakon su nakon ubistva pokupili sav novac i zlato koje su našli u kući, uključujući i zlatne minđuše koje su skinuli sa smrskane glave njegove majke Slavenke, nakon čega su u jednoj zlatari u Nišu uzeli nov nakit za Anitu u vrednosti od 2.000 evra. Anita je pre tri meseca, kada je započela ljubavnu vezu sa Draganom, napustila muža sa kojim ima dvoje dece. Ona je živela u naselju Ratko Jović, gde je Dragan dolazio motociklom. Komšije svedoče da su se često svađali. Bratislav Savić, advokat Stolićeve, kazao je da će zatražiti psihijatrijsko veštačenje jer se ona već lečila zbog psihijatrijskih problema.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.