Reklame

U Novom naselju u Novom Sadu večeras je došlo do pucnjave i u toku je uviđaj na licu mesta, rekla je dežurni istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Tatjana Ðurašković.

Novi Sad: Vlasnik menjačnice pucao na pljačkaše!
Pucnjava se dogodila u Ulici Vladike Chirića ispred broja 33 i prema nezvaničnim informacijama, koje prenose lokalni mediji, ranjena je jedna osoba. 

Ðurašković je rekla Tanjugu da obavlja uvidaj na licu mesta i da će nešto više o toj pucnjavi znati nakon završetka uviđaja.

Portparolka Kliničkog centra Vovodine Jelena Jurišin rekla je Tanjugu da je u urgentni centar dovezeno jedno lice koje je zadobilo teške telesne povrede i čije je stanje teško.

"U urgentni centar je primljen pacijent I.D. rođen 1976. godine iz Kaća u teškom opštem stanju i biće operisan", rekla je Jurišinova.

Kako saznaju lokalni mediji, tri napadača, prema nezvaničnim informacijama, napala su jedan bračni par iz Novog Sada, koji se vraćao iz svoje menjačnice, u nameri da ih opljačkaju. Poprskali su ih sprejom suzavcem, a onda je napadnuti muž izvadio pištolj i sa dva hica ranio jednog od napadača, dok su ostala dvojica pobegla sa lica mesta.

Ranjeni napadač je u pratnji policije odmah prebačen u Klinički centar, a policija intenzivno traga za dvojicom odbeglih napadača, navode mediji.
Izvor: Tanjug

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.