Reklame


FEMA intenzivno nabavlja zalihe hrane, a Ministarstvo državne bezbednosti municiju

FEMA je intenzivno počela da kontaktira dobavljače zahtevajući hitnu dostavu rezervi hrane u roku od 24 sata i time još više povećala sumnjičavost federalne vlade u ubrzavanje priprema za socijalne nerede ili prirodne katastrofe. Kakav to tačno scenario možemo ubrzo očekivati? Hoće li se civilno stanovništvo zaštiti u kampovima od prirodnih katastrofa, socijalnih nemira ili takozvanih terorista koji neprestano vrebaju na SAD?

Naizgled prenaduvana priča o Obaminoj administraciji koja preuzima potpunu kontrolu nad zemljom dajući agencijama potpunu kontrolu dobija svoju potvrdu u poslednjem delovanju FEMA-e (Savezne agencije za upravljanje vanrednim situacijama) koja je započela intenzivno nabavljanje zaliha hrane. Zašto FEMA hitnim nalogom pribavlja ogromne količine hrane i to u trenutku kada SAD zaoštrava odnose sa mnogim zemljama i zatvara svoja diplomatska prestavništva na Bliskom istoku i severnoj Africi pod pretnjom Al Kaide? Trebamo li ozbiljno shvatiti najavu novog Al Kaidinog napada koji bi prema nekim navodima trebao biti gori od 11. sep?

FEMA traži hitnu dostavu velikih količina hrane

FEMA je intenzivno počela da kontaktira dobavljače zahtevajući hitnu dostavu rezervi hrane u roku od 24 sata i time još više povećala sumnjičavost federalne vlade u ubrzavanje priprema za socijalne nerede ili prirodne katastrofe. Kakav to tačno scenario možemo ubrzo očekivati? Hoće li se civilno stanovništvo zaštiti u kampovima od prirodnih katastrofa, socijalnih nemira ili takozvanih terorista koji neprestano vrebaju na SAD? Izvanredan primer FEMA-ine komunikacije donosi zaposleni iz kompanije 'Mi Patriot suppi', koja je jedan od najvećih dobavljača hrane u Americi.

'Čemu ovolika hitnost? Šta to oni znaju, a mi ne znamo? ', Zapitao je se zaposleni' u Mi Patriot Suppli-a ',' Nisam od onih koji će plakati jer nebo pada, ali kada Ministarstvo državne sigurnosti, tj FEMA u tišini hitno nabavlja zalihe hrane i pita koliko toga je moguće nabaviti u roku od 24 sata ... '

FEMA je mogla nabaviti velike količine hrane preko raznih internetovskih stranica i firmi i time uštediti mnogo novca. Čemu hitnost u nabavci hrane?

Poslednjih nekoliko godina FEMA je u nekoliko navrata spremala potrepštine oko nadolazeće katastrofe i osiguravala stotine miliona gotovih jela, pokrivača i vreća za spavanje. U saradnji sa Ministarstvom za unutrašnju bezbednost kupovala je municiju, vatreno oružje i specijalne pancirne odore. Ipak, FEMA nije jedina koja zahteva dostavu životnih namirnica u najbržem mogućem roku. U proleće ove godine Ministarstvo državne bezbednosti istraživalo je tržište ispitujući kompanije jesu li u mogućnosti da predvidi 2.000.000 serija municije u roku od 30-60 dana.

Zašto se FEMA snabdeva ogromnim količinama hrane, a Ministarstvo državne bezbednosti municijom? Na šta se to vlada SAD-a tajno priprema: Je li 'napokon' došlo vreme kada će negde 'pući'?

FEMA svake godine kupuje hranu u vrednosti od 1 milijardu dolara, dok se individulani Amerikanac koji sledi FEMA-in primer skladištenja hrane smatra potencijalnim teroristom od strane federalne vlade.

Izvor: "Dnevno.hr"

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.