Reklame

Aleksandar otkriva da mu je žena bivšeg devera Ljube Pantović poslala poruku u kojoj ga moli da ne priča o njihovoj vezi

Aleksandar Čabarkapa,
Aleksandar spreman da javno objavi i porno-fotke s Draganom
Napisao i stihove „Dok Srba gitaru svira, drugi mu ženu dira. Dok Srba u Dangubi vremegubi, žena mu se s drugim ljubi“.

Aleksandar Čabarkapa, dečko Ljube Pantović, po svaku cenu želi da dokaže Srbi Subotiću da je imao seks s njegovom ženom Draganom. To je i uradio. On je Kuriru dostavio poruku koju mu je Subotićeva žena poslala nakon njegove ispovesti u kojoj je otkrio da je pre dva meseca bio s njom u kratkoj tajnoj romansi.

- Ne želim Dragani da uništim porodicu, ali primoran sam javno da pričam, iako smo nas dvoje imali dogovor da ćemo da ćutimo. Srba me je iziritirao i moram da otvorim dušu. Sada sam vas uverio da sam bio s njegovom ženom. Nakon što sam za Kurir pričao o našem odnosu,Dragana mi je poslala poruku u kojoj me moli da ne objavljujem fotografije na kojima me oralno zadovoljava. Ona je jedna seoska kurva. Nema gde nismo imali seks, u njenom butiku, kolima, kod mojih drugara... Srba sve to zna, ali neće da priča jer ga je sramota. On dočekuje njene ljubavnike. Ona navodno uveče u jedanaest sati ide na jogu, a ko zna kome i šta diktira - kaže Čabarkapa.

(M. D.)
Srba ubeđen da Čabarkapa hoće da mu uništi porodicuSrba ubeđen da Čabarkapa hoće da mu uništi porodicu

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.