Reklame


„Ko rano rani, dve sreće grabi“, poznata je poslovica koju bi sve zvezde „Granda“ trebalo da nauče jer je direktor „Grand produkcije“ Saša Popović odlučio da ih novčano kazni za svako kašnjenje na snimanje.

Naplaćuje kašnjenje: Saša Popović
Naplaćuje kašnjenje: Saša Popović | Foto: Oksana Krutenjuk
Naime, Popovića je prvo iznervirala Ivana Pavković, koja je kasnila pola sata, te joj je oduzeo od honorara, a zatim su novčano kažnjeni Ana Sević i Darko Lazić. U poslednje vreme, mnoge zvezde „Granda“ počele su da kasne na snimanja emisija „Grand šou“ i „Grand parada“, što je Sašu Popovića veoma iznerviralo. Kulminiralo je kada je Ivana Pavković zakasnila pola sata, te je doneo odluku da ih novčano kazni za svako kašnjenje. Na poslednje snimanje 15 minuta su zakasnili Ana Sević i Darko Lazić, kojima će takođe biti oduzeto od honorara.
Dobio po džepu: Darko Lazić
Dobio po džepu: Darko Lazić | Foto: Dušan Milenković

- Počeo sam da kažnjavam svako kašnjenje na snimanje. Kako su Lepa Brena i Ana Bekuta mogle da dođu ranije i završe snimanje svog dela? Mi im javimo kada treba da budu na sceni, njihovo je kada će da dođu ovamo, ne mogu svi da čekaju zbog toga što oni kasne. Neka sada svi nauče da treba da dolaze na vreme - rekao je Popović.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.