Reklame


Ispred Osnovne škole "Vožd Karđorđe" povređena su dva osmogodišnja učenika kada je na njih naletelo putničko vozilo "jugo", saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu.
ilustracija(MONDO)
Nezgoda se dogodila oko 10 sati, u vreme velikog odmora, kada su dečaci krenuli su po užinu, kako kažu očevici osmogodišnjek je na pešačkom prelazu udario je Jugo prištinskih tablica, pišu"Južne vesti."
Direktor Klinike za dečju hirurgiju i ortopediju prof. dr Anđelka Slavković rekla je Tanjugu da su deca stabilna i da nisu životno ugrožena.Prema njenim rečima, deca će biti zadržana radi detaljne dijagnostike.

Direktorka škole Milena Kostić, koja je bila na licu mesta, kaže da je prelaženje đaka velilki problem, jer je Voždova ulica izuzetno frekvetna. Učenici, kako je objasnila, prelaze ulicu kao bi otišli do pekara koje se nalaze prekoputa škole.

Ona je naglasila da se škola više puta obraćala nadležnima sa zahtevom za postavljanjem semafora ili makar dežurnog policajca na spornom pešačkom prelazu. Ipak, njihove zahteve, kako kaže, niko nije ispoštovao.

Za sada se ne zna šta je uzrok ove saobraćajne nezgode, policija vrši uviđaj i očekuje se zvanično saopštenje.

(Tanjug/MONDO)

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.