Reklame


Porodice Šimun i Perušinović slomljene su od bola i zavijene u neopisivu tugu, kao i celo Bačko dobro Polje, kraj Vrbasa. Meštani ovog malog i mirnog mesta još uvek ne mogu da poveruju kakva ih je tragedija zadesila u noći između subote i nedelje, na putu Zmajevo - Bačko Dobro Polje, kada je automobil „opel korsa“ , iz još uvek neutvrđenih razloga, prešao u suprotnu kolovoznu traku i udarilo u drvo pored puta.

Marko Šimun
Marko Šimun | Foto: Privatni album
Svadba je zakazana za 23. mart, sve je bilo spremno. Odelo koje je kupio da bude najlepši mladoženja, Marku ćemo obući za poslednji ispraćaj – sa očima punim suza priča deda Krsta
Iz kuće pokojnog Marka Šimuna odzvanjali su jecaji, uplakane rodbine i prijatelja, koji su se juče smenjivali, kako bi sa najbližima podelili najteže trenutke. U domu su majka, sestra i verenica, koju je Marko petnaest godina neopisivo voleo.

- Sve je bilo spremno. Burme kupljene, pozivnice za venčanje poslate, svadba je zakazana za 23. mart. Odelo je kupio da bude najlepši mladoženja, a šta nas zadesi. Umesto na svadbu, obućiće odelo na poslednji ispraćaj– sa očima punim suza priča deda Krsta.
Vanja Perušinović
Košarkaška lopta zauvek će ostati u njenoj sobi: Vanja Perušinović
U familiji Perušinović svi obukli crninu. Zadesilo ih je nešto čemu se niko nadao nije. Ne veruju da Vanje (24) više nema. Košarkaška lopta zauvek će ostati u njenoj sobi.

- Otac Marko, majka Snežana i stariji brat Danko slomljeni su. Bila je sa svojom najboljom drugaricom Julkom Jelić (23), koja je u ovoj nesreći prošla sa povredama. Izašli su u provod, a u istom lokalu je bio i Vanjin brat Danko. On je krenuo malo ranije kući i pitao je Vanju hoće li da pođe sa njim, ali mu je ona odgovorila da će ostati još malo – priča, dok suza suzu stiže, sestra od tetke Dejana.

Meštani Bačkog Dobrog polja na mesnom groblju u tom mestu, ispratiće Vanju na večni počinak u 15 sati, dok će Marko biti sahranjen u 16 sati.
Bačko dobro polje
Vozilo kojim je upravljao Marko se zakucalo u drvo
Povređeni u teškom stanju
Milica Pejović (24) i Mirko Bogdanović (32), koji su se u trenutku nesreće nalazili u automobilu i dalje se nalaze u Vrbaškoj bolnici. Kako je za “Alo!” potvrđeno u Kliničkom centru Vojvodine, Julka Jelić je zbog povreda kičme prebačena na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.