Reklame


Hrvatsku javnost šokirala je prepiska dve 16-godišnje Zagrepčanke preko Fejsbuka, koje u svojim nepismenim razgovorima pominju bogate muškarce ‘koje treba iskoristiti’, i u jednom trenutku konstatuju da sa ‘200 evra ni g…cu ne bi obrisale’.
fejsbuk prepiska Dopisivanje dve tinejdžerke na Fejsbuku šokiralo HrvatskuDevojke su na svoje profile na društvenoj mreži postavljale slike na kojima se vidi da se oblače poput porno glumica, a onda je jednoj od njih neko provalio u inbox, pa su njihovi razgovor za koje su mislile da su tajni, postali dostupni svima, jer su objavljeni na jednom Wallu na Fejsbuku.
Portal ‘Danas.hr’ preneo je deo njihove prepiske, štiteći njihove identitete jer su maloletne. Devojke se u početku dogovaraju u odlasku u separe sa muškarcem koji im se javio, a onda konstatuju da ‘posao’ odlično napreduje. Zatim jedna konstatuje da su neki spremni i da joj plate za seks.
‘D:e stalno mi se javlju neki dečki kao da bi me je…,ako treba za pare.koji bolesnici.svi vide da me nemogu imati pa tak pokušavaju.’
U nastavku dopisivanja jedna od 16-godišnjakinja prepričava drugoj kako je upoznala Kineza koji je pričao o svojim jahtama. Međutim, trenutno im imponuje i kada dečko dođe po njih pred školu u ‘običnom’ BMW-u.
„D: Haha da.on ti dođe po mene kod škole s bmwom haha,i onda me tako pita gde oćeš da ideš ,kao jel oću da jedem,jesam gladna,i ja kažem da… i ovako kad smo išli kući on ti meni kaže ajmo do stana ja nee..i onda ajde.i onak malo smo se barili slušali muziku i on meni pokžze ormar sa robom sve markirano.i onda kaže da uzmem nešto.ja kao ne.a on kaže šta ti misliš da je to meni ono nešto ako ti uzmšs.imam ja puno toga.i dao mi je gucci novčanik..bila neka armani jakna ja zínula hahahaha.
B: hahaha trebala si armani jaknu da uzmeš. odmah ….hahhaha kao ne odma …kasnije pljačka kad počnes hahhahaaha tako treba imaju oni i treba ih iskoristiti. njega treba uloviti ,ma celo to društvo je jako bogato.
D: Haha čim vidiš da na dan 5 frula popuše sve je jasno ko dan hahahaha.“
Devojke su prokomentarisale i činjenicu da su se neki njihovi poznanici navodno zabavljali s prostitutkom.
„D: isuse fujjjj.200 evra.pa to je neka žešča ku**a..pa sa 200 evra obrišem guzicu.
B:pa s 500 obrišem ahahahahaha. e idemo u petak u m…. haha..ja bi da prvo odemo do njihovog stana,pijemo itd i onda u m… u separe haha.najbolje da uvek tako idemo snjima do stana pa u m… jer onda ćemo odma i sednemo snjima i oni će nam i odma bocu naručiti i sta nam drugo treba.“
Između ostalog, devojke su pričale i o ginekološkim problemima i jedna drugu su savetovale. „D: e koje je boje tvoj iscedak.moj je neki beli,onak gušči..ove tablete nisu pomogle sigurno.
B: jesu tak je imeni bilo to ti od tableta… treba ti 6 tableta i 2 kreme da stavljaš 10 dana i nesmeš imati seksualan odnos i stalno pre svakog mazanja p… sa kremom i stavljanaja vaginaleta moraš picu da opereš ,i kremu mazat 3puta dnevno….to je recept za sigurno izlečenje’.
Hrvatski mediji navode da su skandalozno dopisivanje dve maloletne sponzoruše objavili kako bi upozorili roditelje da obrate pažnju na ponašanje svoje dece.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.