Reklame


arodni poslanik SNS Dragan Čolić (59) na pešačkom prelazu u ulici Srpskih Sovjeta u Smederevu, svojim automobilom marke golf, udario je dete Danila Radovića (11), u sredu oko 22 časa, ekskluzivno saznaje Alo.rs. Predsednik SNS Aleksandar Vučić zatražio je od stranačkih organa da hitno pokrenu proceduru oduzimanja imuniteta Čoliću!

Prema detaljima do kojih smo došli, dete je prelazilo pešački prelaz kada je na njega naleteo Čolić, i kako je izjavio istražni sudija Osnovnog suda u Smederevu Dragan Rogan, poslanik je pobegao sa mesta udesa.
Dragan Čolić
Automobilom udario dete, psovao policiju, odbio-alko test: Dragan Čolić
Pobeda alo.rs: Vučić naložio ukidanje imuniteta Čoliću!
Nakon pisanja "alo.rs" o ovom udesu, Prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider SNS-a Aleksandar Vučić je na sastanku stranačkih organa SNS, zatražio da se poslaniku Draganu Čoliću hitno ukine imunitet.
Rogan je naveo da su poslanika prepoznali očevici. Zbog sumnje da je bio u alkoholisanom stanju, izdata je naredba da se Čoliću uzme krv na analizu.
Prema Roganovim rečima, policija je odmah potražila poslanika na kućnoj adresi koji nije želeo da se podvrgne alko-testu, vređajući policijske službenike i sudiju koji je izdao naredbu. Čolić kao narodni poslanik može da traži imunitet.
Prema Roganovim rečima, Čolić do sada ima već nekoliko zahteva za ukidanje poslaničkog imuniteta.
On se naknadno sam pojavio u policiji, i dao izjavu povodom saobraćajne nesreće, a protiv njega će redovnim putem biti podnete krivične prijave za ugrožavanje bezbednosti u saobraćaju, nepružanje pomoći povređenom licu i ometanje službenog lica u vršenju dužnosti.
 
Policijska uprava u Smederevu nije se oglašavala povodom ovog slučaja.
 

0 коментара:

Постави коментар